Naše děti jsou v drogové pasti

walhalla2000
7. března • 10:24

Tento prispevek je urcen predevsim redakci
-------------------------------------
Damy. Tak jsem sel kolem a koukal na Vasi anketu. Zajimave. Kdy udelate podobnou na totalni zakazani alkoholu a cigaret? Pisete preci na mnoha mistech ve vasem e-casopise, ze jsou take skodlive ne? A jeste neco, zajimalo by mne "oficialni" stanovisko redakce na vysledek ankety... A pak uz jen posledni vec. Nejsem uz uplne nejmladsi a s marihuanou jsem ziskal prvni zkusenosti pred 8 lety. A za tech osm let vidim, jak se spolecnost meni. A hlavne, jak se meni mladez. "Deti", ktere drive po skole nebo o volne hodine chodili na pivo, dneska chodi za roh, za skolu na jointa. Nerikam, ze to je dobre. Stejne jako nezletilemu "skodi" alkohol, tak mu skodi i marihuana. Ale od osmnacti let si mladez muze oficialne nicit zdravi alkoholem, tak proc jim zakazat marihuanu? A mimochodem damy, predpokladam, ze vetsina z Vas ma svoji "stastnou" rodinu... Mate urcite i deti... A vite urcite co delaji po skole? Vite jiste, ze chodi do divadel a do tanecnich, jak Vam rikaji? Byly jste se uz na ne v tanecnich "necekane" podivat... Jen pro Vasi zajimavost, na strednich skolach ma 1/3 az 1/2 studentu zkusenosti s marihuanou... Vite jiste, ze Vase dite je zrovna v te druhe polovine? v te, co s marihuanou zkusenost nemaji? Nebo si jen tuto moznost nepripoustite?

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud