Naše děti jsou v drogové pasti

oaxaca
15. března • 15:16

Vystudoval jsem, pracuji, bydlim s kamaradem v byte, kourim marihuanu jiz po delsi cas, sem tam si rozsirim vedomi psychedelickou latkou, ale nezda se mi, ze jsem nebezpecny vuci spolecnosti. Vadi mi, ze drogy konzumuje mladez. Ale priznejme si to, alkohol i cigarety ac jsou povoleny od 18let. Jsou vytanym spetrenim 12-17 letych den co den. V tomto kontextu je snad lepsi, kdyz si daji ten joint po skole nez chlemtat pivo. Kdyz uz represi, tak zacnete zavirat trafikanty co prodavaj cigara detem, zkuste prestat posilat sve ratolesti se dzbankem pro pivo a radsi na mistniho hostinckeho v klidu napraskejte, ze prodava omladine.
Na jedne strane kricet ZAKAZAT a na druhe i ty legalni (regulovane) drogy nejsme jako narod schopni udrzet v rozumnych mezich. Jak chcete udrzet deti od ostatnich drog. To maj najednou zacit verit, ze v pripade lsd, extaze, marihuany tento zakaz (omezeni) je mysleno vazne ?
Takze mile rodicovstvo, az se budete zajimat co vase ditka delaji po skole, v dobe kdy vy koukate na Emanuelu ci zpravy a pod. mozna je vychovate tak, aby dokazaly rict ne a kdyz uz reknou ano aby vedely co to s nimi udela, jak se pripravit a pod. Misto straseni "bububu" todle te zabije. Blbost v dobe, kdy jim toto zacnete vtloukat do hlavy uz davno vedi co to je se ozrat, vetsina uz vi co to je se zkourit travou. Jak si pak chcete udrzet autoritu a respekt ?Nejsem zastance uplne legalizace. Jsem zastancem prava svobodne nakladat se svym telem a mysli. To ze to nekdo neumi nemusi zase omezovat ty co to umi. Myslim ze v oblasti drog bylo vyrceno mnoho mytu jez i nekteri "Radoby odbornici" povazuji za pismo svat.PS: to by mohlo stacit ...ale rozhodne se da pokracovat do nekonecna...asi jako donekonecna potrva boj proti drogam (oprava: proti lidske debilite a netolerantnosti)

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud