Naše příběhy: Co nám chybí, když hledáme milence

4 komentáře

Cawan
1. března • 16:09

Mně chybí ve vztahu opora a důvěra. Bojím se, že si najdu milence. Mého muže asi nepředělám. Koupila jsem si kvůli němu i nové erotické prádlo http://www.sosexy.cz/eroticke-pradlo

j66
28. února • 23:21

Nechápu ty ženy a vůbec nechápu ta slova o nudě . Ony přece žily svůj život a ten je nudil? Ani jednu z nich nikdo netýral do ničeho nenutil a přesto je jejich život nudil? Byl asi stereotypní, ale to přece mohly změnit úplně jinak než ublížit manželovi. Pro mě je to sobecké jednání , manipulativní a velmi ubližující okolí. Snad až na tu poslední , Tam jsem situaci pochopila tak, že byla vlastně nadržená a manžel ji sice měl rád, ale neuspokojoval ji sexuálně, takže si našla ventil v jednorázkách a manželovi to neřekla. Zdravotně rizikové a dost nebezpečné, ale situaci chápu.

Elynor
28. února • 16:15

To je zase hloupost. Všechny ty dámy zvolily dost nepovedené řešení situace - a taky to žádné z nich nic nevyřešilo. Navíc ublížily jiným lidem, zcela zbytečně. Nejde o tu nevěru samotnou, ale o to, že to udělaly naschvál, aby to někoho naštvalo nebo jinak negativně zasáhlo. To je nečestné a nesportovní. Lidi si často hrozně komplikují životy a sami si působí problémy. K té poslední větě - nevěrnice si v žádném případě nezasluhují opovržení kvůli tomu, že byly nevěrné, ale když už, tak jedině kvůli tomu, že tím sledovaly nějaký svůj sobecký zájem na úkor někoho dalšího, že někoho vypočítavě využily, nebo že se chtěly pomstít. Ne nevěra, ty ostatní s ní spojené záležitosti jsou to nepěkné, co by mohlo být případně odsuzováno.

jinaci
27. února • 20:34

slabé...červená knihovna bývá lepší

Doporučujeme

Články odjinud