Naše tělo a cvičení

15 komentářů

cervinkova kateřina
11. května • 19:44

podtřeboju zhubnout

verkab
8. července • 14:25

Klára: Tak s tim a stebou co jsi napsala musim souhlasit, je fakt kdo nam narizuje vypadat jako nejake modelky kdo to kdy delal moc dobre vi jak na tom ty holky v teto branzi jsou psichycky vydirane aby vypadali super a sexi...Kazda z nas by se mela zamyslet nad tim co je pro ni samotnou dobre, mit kilo ci tri navic nebo vypadat jako chodici prizrak..Jsme jedinecne proste originaly...:506::506::506:Mejte sve telo rady..:523::523::523:

guzzi
1. července • 13:52

zajimave:/

kodiačka
29. listopadu • 21:00

venuse nezoufej pravidelným se.xíkem či o,nanií nahradíš cvíčo dokonale=)

Bakule
30. května • 17:54

Skara: jako kdybych četla svůj příspěvěk<:e47><:e47><:e47><:e47><:e47><:e47>

Skara
9. června • 14:46

Nazdárek, k tomu, aby člověk vydržel cvičit a cvičit a cvičit potřebuje nejspíš motivaci nebo silnou vůli. Moje postava není zas tak strašná, ale chtělo by to na ní trochu zapracovat. Ještě to není pro mne velká motivace a moje vůle nikdy nebyla silná, jen v případech, kdy šlo o život. To jsem dokázala skoro zázraky. Tak opravdu nevím, kdy začnu pravidelně a poctivě cvičit.

Jean
5. června • 10:07

Jasně! Pohyb a striedma strava,to jedine zaberá!Žiadne celulit.prípravky.Je to len dobre predajný tovar.Slávek má pravdu,tá kondičná kulturistika je tá najlepšia voľba.Nebojte sa činiek a ťažkých váh,len to zaberá.

Klára
4. června • 14:27

A teď mi řekněte, kdo nám ženám diktuje ,jak máme vypadat? Už se o tom psalo, že letošní MISS měly výrazně podváhu. Já osobně si myslím, že se řítíme do propasti a celý trend, který mi diktuje, co dělat, abych nějak vypadala mi příjde postavený na hlavu. Neexistuje žádný recept na správný životní styl, neexistuje ani žádná přírůčka pro život.Pro mě je důležité, jaký mám subjektivní pocit, já sama musím zjistit, že mi nějaké to kilo navíc nevadí v normálním životě, nebo že mi nadváha ohrožuje zdraví. Raději budu spokojeně a zdravě žít s 5kg navíc, než se stresovat tím, abych se přiblížila nějakému vzoru. Schválně píšu přiblížila, protože nikdy nebudu vypadat jako někdo jiný. Jsem originál, jsem jedinečná a nechci vypadat jako někdo jiný.
Osvědčilo se mi jíst střídmě, ale všechno, občas zhřešit, aby dušička byla v pohodě, denně se přiměřeně hýbat a hlavně mít se ráda.
Cvičení beru jako příjemné zpestření dne a k odbourání stresů . Vedlejší účinek je souměrná vypracovaná postava bez přebytečného tuku a s jemně vyrýsovanými svaly. A je mi fajn.
Přeji totéž i vám.

Hanka
2. června • 12:05

Ahoj Venuse,
asi nevěřím přípravkům proti celulitidě. Nám ženám se na zadku a stehnech prostě ukládá více podkožního tuku než by jsme chtěly a také naše tukové buňky jsou větší než tukové buňky mužů. Hubený zadek se mužům nelíbí, ale příliš tlustý také ne. Důležité je cvičit, ale kromě posilování se alsepoň 4x týdně věnovat aerobní aktivitě (40min), při které se ti zvýší tep natolik že se začně spalovat tuk. Doporučuji k přečtení tento článek:
http://www.cviceni.org/clanek.php?id=3

Venuse
28. května • 10:12

BENEDIKTKA: Také bych Tě moc prosila o více informací o tom břečťanovým gelu,myslím že jsem něco podobného viděla v Rossmannu,myslím že je od Ryora...mám si k tomu pořídit i takovou tu obruš.žínku nebo rukavici? Moc děkuju.

Skara
27. května • 14:07

Ahoj Benediktko, zaujal mě břečťanový gel na celulitidu, tak mi o tom prosím něco napiš. Jak jsi ho dlouho používala, jaké to mělo účinky, jak se to nanáší, masíruje a vůbec všechno o tom. Začínám se pomalinku zatučňovat, protože sedím v práci a mám málo pohybu. Doháním to večerním během a procházkami, občas cvičením, kalanetikou, ale spíš to flákám a nestíhám. Tak mi prosím poraď. Ď. Skara

suntel
27. května • 11:34

Mě osobně to doma cvičit taky nebaví a to jsem si koupila i podložku na cvičení, ale jak okolo sebe nemám vliv těch dalších lidí, který vás táhnou k tomu to vydržet, tak je se mnou konec :-)

benediktka
26. května • 16:13

Ahoj Venuse,já si asi před dvěma měsíci koupila břečtanový gel na celulitidu a světe div se opravdu funguj,Prodává se normálně v drogerii a ani tak moc nestojí.ještrě účinější je v kombinaci se zábaly a taky s cvičením,ale pravdou je že já toho moc nenacvičím a vážně je to na mě vidět.a to jsem měla celulitidu i na břiše a je pryč:-))

Venuse
26. května • 11:22

Když ono to cvičení člověka někdy fakt nebaví...hlavně když má cvičit sám doma. Bohužel nemám možnost pravidelně chodit do posilovny někde ve městě...jízda na kole mě celkem baví.Já jsem celkem spokojená se svou postavou,ale ráda bych si trochu zpevnila zadek. Nezná někdo opravdu účinné cviky?..a nějaký prostředek na vyhlazení kůže...celulitidu? Jsem si ce štíhlá,ale na stehnech a zadku se mi asi začíná objevovat.Mám sedavé zaměstnání...poradíte někdo?Moc dík.

Slávek
26. května • 11:09

Správně! Pohyb je moc FAJN. Třeba taková jízda na kole. A co se nám, mužům, líbí? Kulturistky vítězící na mezinárodních soutěžích určitě ne. Ale taková kondiční kulturistika... ;o))
Pružnost a menší svaly jsou určutě hezčí, než vychrtlost modelek.
Tak holky, do toho!

Doporučujeme

Články odjinud