Nasekala s manželem spoustu chyb, přiznává rozvádějící se Vlaďka Erbová

Nasekala s manželem spoustu chyb, přiznává rozvádějící se Vlaďka Erbová

Modelka Vlaďka Erbová (28) bude jednou z porotkyň letošní soutěže Muž roku. Už si pečlivě prohlédla finalisty a má svého favorita. Při setkání s krásnými muži si prý uvědomila, co všechno dělala ve svém životě špatně. A jak chce žít dál.

"Jsem teď v rozvodovém řízení, takže z manželství mám velké zkušenosti," tvrdí černooká sexbomba smutně.

Její vztah s hokejistou Zdeňkem Bahenským (24) sice zkrachoval, zato její nová známost, tentokrát se ženatým fotbalistou Tomášem Řepkou (36), pokračuje.

"S manželem jsme nasekali spoustu chyb. Ty jsem si uvědomila a poučila jsem se z nich," připouští.

Její budoucí partner by měl mít dobrý vztah k dceři Viktorce, o kterou se prý její otec a stále ještě manžel Vlaďky vůbec nezajímá. Otázkou však zůstává, jak to bude zvládat "ženáč" Řepka.

"Především se budu snažit být v novém vztahu tolerantnější. A budu si přát, aby můj nový partner byl schopen se k mé dceři chovat jako pravý táta. Aby vedle něj měla pocit jistoty a bezpečí," zdůrazňuje Erbová.

Vlaďka má i plány do budoucna. Jak jen to bude dlouho možné, zůstane modelkou. A ponechá si své zcela nakrátko ostříhané vlasy.

"S dlouhými vlasy jsem se vdávala, pak jsem zůstala doma s dítětem a byla totálně tuctovou maminou. Když jsem si vlasy nechala ostříhat, najednou byl o mě zase zájem a začaly chodit pozvánky na focení i na mola. Takže si je i nadále nechám krátké. Navíc, když ráno vstanu, nemusím s nimi nic dělat," dodává Erbová.

ČTĚTE TAKÉ:
Muži umírají dříve než ženy kvůli sexu!

Doporučujeme

Články odjinud