Nastává doba bronzová

Nastává doba bronzová

Kdy jindy sáhnout při líčení po hnědých, bronzových a zlatavých barvičkách plných třpytek než uprostřed parného léta? Nejslunnější roční období si žádá žhavý a smyslný vzhled. Přesně toto dosáhnete díky nové kolekci Amber Bronze od Estée Lauder.

Kdykoliv zatoužíte po zářivém a opáleném vzhledu, sáhněte po Amber Bronze. Ucelená kolekce inteligentních výrobků počínaje dvěma druhy pudrů přes bronzový gel a konče tónovacím balzámem na rty a hydratačním leskem uspokojí i tu nejnáročnější ženu. Nekonečné léto začíná u Estée Lauder -s novými líčidly vyčarujete mystický vzhled plážové bohyně, kdykoliv si jen budete přát.

Nezapomeňte na tělo. I bez slunce si nyní můžete dopřát přirozené opálení s novými samoopalovacími ubrousky Go Tan Sunless. Jednoduše přejedete ubrouskem všude tam, kde chcete dodat pleti barvu a za hodinu si můžete užívat krásné zlatavé pokožky.

Gelový bronzer Amber Bronze Liquid Bronzer for Face použijte místo make-upu, získáte tak opálenou pokožku během několika okamžiků. Míru zabarvení si snadno určíte sama. Mějte na paměti známé přísloví: „Méně je více.“ Přípravek nanášejte v malém množství a v případě potřeby přidávejte s malých dávkách, pokud nedosáhnete kýženého výsledku.

Dvoubarevný kompaktní pudr Amber Bronze Bronzing Powder aplikujte širokým štětcem (u Estée Lauder najdete jedny z nejlepších štětců na trhu) na celý obličej. Světlejším odstínem zapudrujte celý obličej a tmavý použijte jako zdravíčko a k vystínování tváře. Na výběr máte ze 4 barevných kombinací, vybírejte podle světlé části, lépe určíte přirozeně vypadající výsledek.

V hranaté krabičce v barvě jantaru se ukrývá unikátní sypký pudr, který obsahuje tolik potřebný UV filtr a překvapí vás chladivým efektem, jenž ucítíte po aplikaci. Oceníte jej během dne, kdy vás lehký poprašek bronzového pudru skvěle osvěží a zároveň obnoví dokonale opálený vzhled. Vybrat si opět můžete se dvou odstínů – Sun Kiss a Sun Bronze. Součástí balení je i praktický plochý štětec. Pokud byste si měla na léto pořídit jen jeden výrobek, měl by to být právě tento báječný pudr.

Super zvláčňující balzám na rty Amber Bronze LipTint Balm dodá rtům jemný nádech barvy a zároveň je ochrání, neboť jeho sluneční filtr dosahuje skvělého čísla 15. Pro jemný vzhled (jako Carolyn Murphy, tvář Estée Lauder) sáhněte po něžném odstínu Rose Nectar, výraznější hnědou barvu má odstín Caramel. A nebo se vydejte zlatou střední cestou a do své kosmetické taštičky přibalte tyčinku na rty v odstínu Berry.

Perla mezi lesky na rty se jmenuje Amber Bronze Lip Gloss Balm. Jazykozpytci již tuší, že se jedná o lesk a balzám zároveň. A nemýlí se, tato na první pohled docela nenápadná tuba v sobě skrývá neuvěřitelně hydratační emulzi, která dodá vašim rtů tak vysoký lesk, že až oči přecházejí. Směle jej použijte přes tónovací balzám nebo samostatně. I tento produkt obsahuje nezbytný UV filtr č. 15.

Máte skutečně z čeho vybírat. Když už navštívíte butik Estée Lauder, rozhodně si nenechejte ujít kosmetický salón se širokou nabídkou ošetření pleti pro dámy i pány. Budete odsud odcházet dokonale zrelaxovaná.

autor: Simona.cz

Doporučujeme

Články odjinud