Nature Group - Nová příležitost vaší seberealizace

Nature Group - Nová příležitost vaší seberealizace

Na trhu začala působit nová česká dynamická společnost NATURE GROUP a.s. nabízející velmi kvalitní přírodní potravní doplňky, které se používají jako účinná prevence a podpůrná léčba různých civilizačních nemocí. Firma nabízí zajímavé výdělky a možnost vlastní seberealizace a kariérního růstu.

Mladá česká společnost zabývající se distribucí přírodních potravinových doplňků Vita Naturae.

Společnost přináší na trh sortiment přírodních potravinových doplňků, vycházejících z receptur, které již naši předkové užívali při prevenci či léčbě různých nemocí.Tyto receptury prošly dlouhým vývojem a výzkumem. Výsledkem této práce jsou čisté a účinné výtažky. Jsou léty ověřenými pomocníky chránícími náš organismus před řadou civilizačních chorob, ale uplatňují se i při léčbě mnoha nemocí.

Cílem společnosti je nejen svými výrobky, ale všemi službami přinášet do života zákazníků zdraví, harmonii a pomáhat tak prožívat plnohodnotný život.

Stávající sortiment ( uváděna pouze hlavní složka výrobku ) a zaměření výrobků

- výtažek z borůvky – cukrovka, záněty sliznic, trávicího traktu a močových cest, regenerace oční sítnice, šeroslepost - výtažek z petržele – nemoci ledvin, močového měchýře, ledvinové koliky, upravuje činnost žaludku a trávení - výtažek z česneku – snižování krevního tlaku, předcházení kornatění tepen, snížení hladiny cholesterolu, zlepšení látkové výměny, detoxikační účinek - výtažek z červené řepy – účinný zhášeč volných radikálů, anemie, zvýšení imunity, ředí krev, protinádorová prevence - výtažek z maralu – pozitivní účinek na mužskou potenci, posílení organismu, zvýšení vitality, podpora trávení, napomáhá odstranění stresu a podrážděnosti - výtažek z ostropestřce – obnova a ochrana jaterního parenchymu, snížení cholesterolu, ochrana jater při používání antikoncepčních přípravků, prevence aterosklerozy - výtažek z cibule – příznivě ovlivňuje a upravuje střevní mikroflóru, omlazující účinky, - výtažek z křenu – zlepšení metabolismu, tonizace organizmu v rekonvalescenci, zlepšení látkové výměny, močopudné působení - výtažek z rakytníku – rekonvalescence, účinný multivitamín, žaludeční potíže, rostlinný bio-harmonizátor - výtažek z bezu – zmírnění neuralgických problémů při revmatismu, prevence angíny, chřipky, kašle, uvolnění dýchacích cest, zklidnění organizmu

Společnost NATURE GROUP a.s. vám nabízí spolupráci v řadách našich obchodních zástupců, ale i další vzdělávání a zajímavý kariérní postup na manažerské a řídící pozice. Chce vytvořit fungující pracovní tým, schopný společně s vámi naplňovat filosofii naší společnosti tak, aby se stala stabilní a silnou firmou, která pomáhá svým zákazníkům prožívat zdravější život. Nabízíme zajímavé výdělky a možnost vaší seberealizace.

Informace: Veškeré informace o spolupráci s firmou obdržíte v sídle společnosti, případně telefonicky či elektronickou poštou.

NATURE GROUP a.s., Freyova 27/82, Praha 9, PSČ 190 00 tel/fax : 296644691, mobil.č. : 736631861, E-mail: obchod@naturegroup.cz

Reklamní článek

Doporučujeme

Články odjinud