Naučte se opravdové gnocchi!

3 komentáře

lebahu
15. července • 13:14

Mě teda spíš zaujalo, že se bramborové těsto rozšířilo do Evropy už za doby staré Římské říše :-))

Babaloo55
13. července • 21:09

No přesně to jsem chtěla, Monadko, napsat. Úúúúplně obyč bramborové těsto a z něj trochu jiné šulánky. Mimochodem - jste z Moravy, ne? Já jo a u nás jsou to fakt šulánky :O) Mám je ráda i s osmaženou strouhankou na kousku másla a pořádně omaštěné rpzpuštěným máslem. Mňam, mňam.

monada
9. července • 17:40

jé to je novinka základ jsou naše šulánky děláme je z mákem a máslem nebo s kyselým zelím a špekem nebo salámem osmaženým s cibulkou, ale ty kombinace na polití nemusí být špatné vyzkouším

Doporučujeme

Články odjinud