Naučte se správně přát! To, co chcete, vám splní andělé nebo živly

Naučte se správně přát! To, co chcete, vám splní andělé nebo živly

Dobře si rozmyslete, než si něco budete přát. Ona se totiž přání plní. Jenže některá až ve chvíli, kdy už si přejeme dávno něco úplně jiného. Nebo se nám stane i to, čeho se nejvíc bojíme. Všechno, co se nám totiž děje, je výsledkem našeho vnitřního stavu, který se tak jen promítne do okolní reality. Víte, jak si správně přát?

Co si přát

Do svých přání i obav dáváme silné emoce a živou představivost. Přesně také v té chvíli víme, jak by měl výsledek, tedy ten pozitivní i negativní, vypadat. Vesmír vezme přesnou představu umocněnou silnou emotivní objednávkou a jde ji vyplnit. Přejte si něco, z čeho budete mít radost vždycky – zítra, za rok, za deset, třicet let. Taková přání mají opravdu sílu a rozhodně se vám nestane, že až se splní, bude vám to jen na obtíž. Větší šanci na splnění mají také přání, která se týkají hlavně vás a nebudou ovlivňovat život někoho jiného. Abyste si pojistili, že nešlápnete vedle, dodejte na konec přání větu: Ať se toto stane pro dobro všech zúčastněných.

Pokračování 2 / 9

Už to máte!

Do nejmenších detailů si tedy představte, jaké to bude, až se vaše přání vyplní. Tak, jako by se to už stalo! Co máte na sobě, jak vypadáte, jak to v okolí voní, chutná, co cítíte pod rukama, kam chodíte, co vám říkají lidé…

Pokračování 3 / 9

Poproste anděly

Říká se, že každý má svého strážného anděla. Poproste vy toho svého, aby vám pomohl přání splnit. Jak poznáte, že je nablízku? Dvěma způsoby: jednak se vám ústa roztáhnou do úsměvu a začnete mít bezdůvodně radost. Za druhé ucítíte intenzivní květinovou vůni. Ty mají totiž ty nejvyšší vibrace stejně jako andělská energie. Právě proto, když meditujete nebo voláte anděly, cítíte právě tyhle vůně.

Pokračování 4 / 9

Pomůžou i dobré duše

Spousta lidí to nahlas nepřizná, nicméně komunikace se zesnulými, vám blízkými lidmi, báječně funguje. Zapalte bílou svíčku, pošlete jim pěknou myšlenku a chvíli se zamyslete, než je poprosíte o pomoc. Vodítkem vám může být zase nos. Najednou třeba ucítíte vůni, která se šířila okolo vaší babičky nebo jiného blízkého člověka, kterého voláte. Pak budete vědět, že se spojení podařilo.

Pokračování 5 / 9

Požádejte o pomoc živly

Vezměte červený papír, napište na něj svoje přání a pak ho spalte. Popel pak pošlete po vodě. Každé přání, které projde ohněm, se má totiž tendenci vyplnit (Číňané na tenhle způsob nedají dopustit), voda pak zase zajistí, aby se věci daly do pohybu.

Pokračování 6 / 9

Udělejte si nástěnku

Napište si, co si přejete, nebo si to vyfoťte či vystřihněte z časopisu a dejte někam, kde na obrázek uvidíte. Pokaždé, když budete mít chvíli klidu, se na svoji zeď přání podívejte a nechte se do ní vtáhnout.

Pokračování 7 / 9

Opusťte zónu komfortu

Počítejte s tím, že svému cíli budete muset něco obětovat, například čas, peníze nebo sílu. Nic nejde úplně samo. Chcete-li vyhrát ve sportce, minimálně si musíte koupit los a zaškrtat nějaká čísla. Stejné to bude s hubnutím, láskou a dalšími věcmi. Celý vesmír vám pomůže, jen vy potřebujete udělat aspoň ten první krok.

Pokračování 8 / 9

Uvolněte se

Pokud budete v křeči a neustále budete očekávat výsledek, který jste si předsevzali, zázraky se dít nebudou, jen všechno zablokujete. Když uděláte ty správné kroky a pak se uvolníte, rozproudí se i energie, kterou jste tak dali do pohybu, a bude moct pracovat za vás. Mějte na paměti, že ty nejlepší nápady se vždycky zrodily ve chvíli klidu, nic nedělání a vlastně jakoby samy. Je to proto, že se otevře cesta, kterou vám v takových okamžicích ty správné myšlenky můžou skočit do hlavy.

Pokračování 9 / 9

Buďte šťastní už dnes

Nekontrolujte vesmír, jestli už na vašem přání pracuje! Když zasadíte semínko, taky mu necháte čas, aby se v půdě zabydlelo a mohlo vyklíčit. Pokud byste ho každou hodinu vydloubávali ze země a dívali se, jestli už konečně uvidíte klíček, nic by vám nevyrostlo. Nejdůležitější chvíle je tahle a nejhezčí den ten dnešní. Když se tímhle budete řídit, budete za chvíli opravdu šťastní. Nejen virus, ale i úsměv a dobrá nálada se také umí šířit. Víte přece, že co vysíláte, to se vám vrací…

Doporučujeme

Články odjinud