Návrat ďáblice Meryl Streep

Návrat ďáblice Meryl Streep

Na jaře 2013 spatří světlo světa pokračování románu Ďábel nosí Pradu od Lauren Weisberger a ve filmových kuloárech se už mluví o jeho převedení na stříbrné plátno. V roli šéfredaktorky Mirandy Priestly by měla zazářit opět fenomenální Meryl Streep.

Není divu, že filmoví producenti jeví o románovou předlohu zájem, vždyť jim film Ďábel nosí Pradu vydělal 326 milionů dolarů! Přitom rozpočet filmu byl pouhých 35 milionů dolarů a tím pádem se snímek řadí k těm nejúspěšnějším z hollywoodské produkce vůbec. Za roli Mirandy obdržela Meryl Streep Zlatý Glóbus v kategorii nejlepší herečka a vysloužila si také nominaci na Oscara. I když žádnou oficiální nabídku od filmového studia 21.

Century Fox Meryl Streep zatím neobdržela, na otázku, zda by si zahrála Mirandu v pokračování příběhu, odpověděla: „Musela bych zhubnout ta zatracená kila, ale šla bych do toho, to ano.“ Italská značka Prada totiž vyrábí jen modelkovské velikosti a Meryl Streep běžně obléká konfekční velikost 40. Přestože herečka nosí v civilu nejraději džíny a bílé tričko, roli šéfredakorky milující oblečení pouze od nejluxusnějších značek zvládla bezvadně. „Kostýmy jsem brala jako součást role, móda mi vlastně nic neříká,“ prozradila herečka.

Foto: www.dailymail.co.uk

ČTĚTE TAKÉ:
Stropnická je šťastná - má velkou roli, angažmá a táta se uzdravil

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Černíková se vdala!

Doporučujeme

Články odjinud