Návrat rtěnek

7 komentářů

Petra
8. května • 21:55

Jsem černovláska a dřív jsem nedala dopustit na růžovou rtěnku s kovovým nádechem,postupem času jsem přišla na to,že se cítím dobře v odstínu NUDE-přirozená a viditelná,slušivá.Lesky jsem začala používat jen ty kvalitní,aby se narozpíjely-hodně v létě,v zimě rtěnka chrání.Každý ať používá to v čem se dobře cítí.

mery
12. srpna • 17:36

Kdo je má, nemusí nic předstírat. I takové rty je ale nutné trochu korigovat. Nikdy je nelíčíme rtěnkou s perletí nebo třpytkami, mohly by působit vyzývavě, i když to právě není žádoucí. Pokud je to možné, dáváme přednost spíše tmavším odstínům rtěnky s matovým efektem. Kontura by měla být o odstín světlejší.

monak
2. listopadu • 10:46

Skupca: Velké rty se líbí můžů, ale ten lesk bych raději nepoužívala. Lesk používají ženy, které chtějí své rty opticky zvětšit. Lesk opticky zvětšuje. Je to i u silonek z lycrou. Moje kamarádka má malinké rty spíš žádný horní ret a není to vůbec hezké. Raději si namaluj tmavší rtěnkou své větší rtíky a uvidíš, že to bude fajn..

martinice
29. října • 23:56

Zuzo souhlasim,lesky jsou děs,jako když ti někdo poslintal talmu..:)

Zuzana*
27. října • 19:18

Zani: pro velké rty jsou tmavší odstíny fajn:) Ony totiž opticky zmenšují, takže si je ženy s užšími rty nebo menšími ústy dovolit nemůžou. Taky hodně záleží na celkovém typu... Třeba mně tmavší odstíny nesluší, působí příliš tvrdě:/
Ale jinak jsem ráda, že se zase do módy vrací klasika, lesky už mě fakt nebavily, lesklá huba je děs běs:))

Zani
24. října • 11:42

Skupca - neměj mindrdáky z velkých rtů, rozhodně to je lepší možnost, než vypadat, jako když bys neměla rty skoro žádné. Podívej se na modelky, že většina z nich má právě velké rty - ono to vždycky vypadá líp, než mít pusinku jen jako čárku. Víc si věř, kup si krásnou rtěnku a s odvahou ji používej. Zvykneš si docela rychle. Já se dřív taky zbaběle držela jen světlých odstínů, až náhodou jsem zkusila sytou barvu a zjistila, že to vypadá mnohem líp, než to moje "držení se při zdi". Experimentovat by se mělo, přeju k němu spoustu odvahy.

Skupca
21. října • 16:11

:-D vzhledem k tomu,že má ústa jsou jako vjezd do pískovny :-D,přidržím se raději těch lesků i za cenu toho,že budu chodit po parku se psy a vypadat out...:-D :-D

Doporučujeme

Články odjinud