Navraťte vlasům krásu a zdraví! Je čas zaměřit se na vnitřní péči

Navraťte vlasům krásu a zdraví! Je čas zaměřit se na vnitřní péči

Bohaté a husté vlasy udělají i z průměrné ženy dokonalou krasavici. Co ale dělat, když máte trápení s matnými, lámavými a vypadávajícími vlasy? Věřte, že je nejvyšší čas zaměřit se na vnitřní péči a důvěřovat kopřivě, která podporuje tvorbu keratinu tvořícího až 90 procent vlasů. Poradíme vám, jak mít vlasy znovu zdravé a zářivě krásné.

Kvalita vlasů je do určité míry ovlivněná vnějšími podmínkami, což je například počasí. Ostré sluníčko a slaná i chlorovaná voda vlasy v létě pořádně potrápily a už zase mají čelit další zátěži v podobě větru, podzimních ranních mrazíků a velkých teplotních výkyvů. Vašim vlasům dává zabrat i kosmetická péče, obzvlášť pokud jsou barvené či melírované a také jestliže je denně fénujete anebo upravujete vlasovou žehličkou. Velký vliv na stav a kvalitu vlasů mají bezesporu i vnitřní faktory, především složení stravy, stres, životní styl a také fyziologické a genetické předpoklady.

Vnější péče o vlasy je určitě důležitá, naprosto zásadní je ale jejich vnitřní výživa. Tou skutečně uspějete, když vaše poničené a slabé vlasy volají o pomoc, nebo když chcete zabránit jejich nadměrnému vypadávání.

Klepněte pro větší obrázek

Vitalitu vlasům navrátí doplnění vitamínů a stopových prvků. Pořiďte si v lékárně například účinný a ověřený doplněk stravy DonnaHAIR FORTE se zvýšeným obsahem aminokyselin, pivovarských kvasnic a biotinu, který podporuje normální růst vlasů, pomáhá při lámání a třepení a udržuje jejich lesk. Tento přípravek je navíc obohacen o extrakt kopřivy dvoudomé, která podporuje tvorbu keratinu, jež tvoří až 90 % vlasů. Mohou jej užívat i těhotné i kojící ženy, kterých se právě problémy s vlasy často týkají. Je jednoduše určen pro ženy jakéhokoli věku, kterým záleží na vlasech a jejich krásném vzhledu.

DonnaHAIR FORTE koupíte v lékárnách bez předpisu a více o jeho složení a účincích zjistíte na www.DonnaHAIR.cz.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud