Navštivte nový módní ateliér Charleston

Navštivte nový módní ateliér Charleston

Začátkem února byl otevřen nový módní ateliér Charleston ( Rytířská 22, Praha 1). Filozofií ateliéru je obléknout mladé ženy, které chtějí být moderní a originální, ženy ve středním a starším věku, které chtějí vypadat mladě a zároveň vkusně, a to vše umožnit za přijatelných cenových podmínek.

Navštivte nový módní ateliér Charleston

Začátkem února byl otevřen nový módní ateliér Charleston ( Rytířská 22, Praha 1). Filozofií ateliéru je obléknout mladé ženy, které chtějí být moderní a originální, ženy ve středním a starším věku, které chtějí vypadat mladě a zároveň vkusně, a to vše umožnit za přijatelných cenových podmínek. Naleznete zde originální modely od módních návrhářek ( modely jsou vždy jen po1 ks). 

Šatník módního ateliéru Charleston tvoří: šaty - společenské i moderní šaty na denní nošení, business kostýmky, halenky, trička, street móda - barevná riflovina, kalhoty, sukně, najdete zde také extravagantní modely a doplňky - náramky, náhrdelníky, korálkové kabelky.

Interiér ateliéru tvoří doplňky ve stylu 30. a 40. let, a to především obrázky populárních filmových osobností jako např. Adiny Mandlové, Lídy Bárové, Oldřicha Nového. Od března bude mít atelier Charleston pozornost pro oslavence svátku nebo narozenin v podobě malého dárku a slevy, v přípravách je módní přehlídka. Atelier Charleston věnuje z každého prodaného kusu 1 Kč pro nadaci Naše dítě, jejíž pokladnička je umístěna v ateliéru.

 Módní ateliér Charleston naleznete v Rytířské 22, Pasáž u divadla, Praha 1, otevírací doba: po-ne 10-20 h, so 10-18 h, ne 13-18 h.

Zdroj a foto: Atelier Charleston

Doporučujeme

Články odjinud