Navštivte veletrh LA BELLA DONNA & WELLNESS

Navštivte veletrh LA BELLA DONNA & WELLNESS

Ve dnech 23. - 25. 3. 2001 proběhne na pražském Výstavišti Mezinárodní veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu LA BELLA DONNA & WELLNESS.

Navštivte veletrh LA BELLA DONNA & WELLNESS

Ve dnech 23. - 25. 3. 2001 proběhne na pražském Výstavišti Mezinárodní veletrh kosmetiky a zdravého životního stylu LA BELLA DONNA & WELLNESS. Téměř dvě stovky vystavovatelů budou nabízet výrobky a služby z následujících oborů:

Obory kosmetiky 

  1. vlasová kosmetika, potřeby pro kadeřníky, vybavení kadeřnických salonů
  2. léčebná a dekorativní kosmetika, produkty pro péči o tělo, dětská a pánská

kosmetika, exkluzivní kosmetika, tetování, permanentní make-up

  1. přístroje k péči o pleň, vybavení kosmetických salonů a pracovišň
  2. parfémy
  3. nehtový design, nail art, zdobení nehtů, péče o nehty
  4. toaletní potřeby, pracovní oděvy, bižuterie, doplňky
  5. nakladatelství odborné literatury a časopisů, vzdělávání

Wellness-zdravý životní styl

  1. wellness, fitness, vitalita, sport a zdraví, solária, sauny, péče o nohy,

přístroje pro pedikéry

  1. přírodně vědecké medicínské postupy, akupunktura, akupresura aj. léčebné

metody, léčba obezity, kožních onemocnění, civilizačních chorob, zdravá výživa, vitamíny,

  1. prevence a rehabilitace, lázeňská léčba,
  2. literatura a vzdělávání

K odborným veletrhů nedílně patří odborný doprovodný program, tj. přednášky, workshopy, soutěže, kadeřnické show. Vrcholem programu těchto veletrhů bývají mistrovství České republiky: zatímco u veletrhu BEAUTY PRAGUE je to Mistrovství České republiky v disciplíně MAKE-UP a NAIL DESIGN, u veletrhu LA BELLA DONNA jsou jím Mistrovství ČR NAIL a BODY ART a Mistrovství ČR v manikúře.

Součástí veletrhu je doprovodný program, ten je rozdělen do tří dnů tak, aby zájemci z různých oborů měli možnost navštívit právě to své vybrané vystoupení:

Pátek 23. 3. 2001 budě věnován především špičkové kadeřnické tvorbě a dekorativní kosmetice.
12.30 - Kadeřnická a módní show Martina Šmída, jejíž části budou "Extravagance - zaměřená na koženou módu", "Extravagantní a společenské účesy", "Novinky z posledního Mistrovství světa a kadeřnického veletrhu, který se konal v loňském roce v Berlíně".
 14.00 - společnost CIWU, s.r.o. HAAR-LE-KIN-ARTISTIQUE bude představovat holandskou profesionální vlasovou kosmetiku Artistique, a to v následujícím show: "Prezentace profesionální vlasové kosmetiky Artistique", "Módní trendy-odívání", "Prezentace profesionálního týmu z Holandska v oblasti módního trendu, barvy, střihu, finální úpravy, vlasový design", "Módní trendy v oblasti odívání

  1. prezentace".

16.00 - módní trendy v oblasti kosmetiky
Štěpánka Podroužková, vítězka Mistrovství České republiky MAKE-UP 2000 a naše reprezentantka na Mezinárodním mistrovství v Düsseldorfu dne 31.3.2001, předvede svoji soutěžní práci na téma SOUK CHIC - tj. jeden z nejvýraznějších módních trendů pro jaro-léto 2001 . S dalším výběrem módních trendů nás seznámí firma ARTDECO. Unie kosmetiček pozve kosmetičky a vizážisty ČR na soutěž v Kaiserštejnském paláci dne 9.6.2001, z níž bude 6 finalistek kvalifikováno na Mistrovství ČR MAKE-UP 2001.

Souběžně bude na stáncích mnoha vystavovatelských firem probíhat program - především předvádění aplikace výrobků, nové techniky masáží, aplikace pleňových masek, oživení pleti, bezplatné poradenství v oblasti typologie, proměny známých osobností.
Těžištěm sobotního programu se stává péče o nehty a jejich zdobení. Během dne budou probíhat 3. otevřené mistrovství České republiky v disciplíně NAIL ART a 1. mistrovství České republiky v manikúře. Vítězové těchto soutěží nás budou reprezentovat na Mistrovství Slovenska v Trenčíně, na mezinárodních mistrovstvích ve Frankfurtu a dalších soutěžích. Tato mistrovství budou provázena odbornými přednáškami, nebude chybět ani kadeřnická show firmy HAAR-LE-KIN-ARTISTIQUE v odpoledních hodinách.

Nedělní program bude vyhrazen především odborným přednáškám z oblastí péče o nohy, kosmetiky, správného používání solárií, zdravé výživy, tetování. Odpoledne bude zakončeno kadeřnickou show HAAR-LE-KIN-ARTISTIQUE.

Za zmínku stojí účast nových českých výrobců, kromě známých jmen jako Ryor, Salvus, MIKA, Chopa, Regina aj. se setkáte např. s českým výrobcem pomád na rty Contrax, výrobcem kosmetiky DETA, výrobci mýdel LAVEA, For Merco, výrobcem léčebné kosmetiky Victoria HM, výrobcem léčivých kosmeticko-dermatologických produktů Merck, výrobcem vybavení pro kosmetické salony LH Cosmetics i mnoha českými výrobci šperků a bižuterie.

Zdroj: pořadatel veletrhu firma Expona

Doporučujeme

Články odjinud