Nechte v sobě rozkvést nový život

Nechte v sobě rozkvést nový život

Reprodukční medicína v posledních letech výrazně pokročila a s většinou problémů s početím si dnes dokáže snadno poradit. I v České republice už pomohla k vytouženému miminku tisícům párů.

Po třicítce už to není tak snadné

Všichni víme, že založení rodiny chce trpělivost. Jenže když se to ani po delší snaze nedaří a stres z nezdařených pokusů se zvyšuje, je čas se obrátit na odborníky. Příčin neplodnosti je v dnešní době celá řada. Vedle nejrůznějších zdravotních nebo sociálních překážek jde často o odkládání těhotenství na později - kvůli kariéře, životním zálibám nebo nevydařeným vztahům. Když se náhle po třicítce rozezvučí biologický orloj, často už nejde o jemné cinknutí, ale o hlasité vyzvánění na poplach.

Věda nabízí pomocnou ruku

Čas vyhrazený přírodou na početí dítěte však není neomezený. Po dosažení 30 let schopnost žen otěhotnět významně klesá, stejně jako roste riziko neplodnosti u mužů. Naštěstí je tu věda, která v dnešní době dokáže téměř zázraky. V České republice působí několik zdravotnických zařízení, která se zabývají reprodukční medicínou. Najdete mezi nimi i vysoce profesionální kliniky, schopné nabídnout individuální a zároveň komplexní péči pod jednou střechou. Jedním z nich je i moderní klinika Next Fertility Prague na pražském Smíchově.

Když máte k dispozici celý tým odborníků

Problémy s početím mohou mít různý původ. A proto je potřeba je řešit komplexně s ohledem na individuální potřeby páru. Klinika Next Fertility Prague disponuje odborníky z oblasti gynekologie, embryologie a andrologie, kteří vás vyšetří a společnými silami odhalí váš problém. Zařízení je součástí mezinárodní zdravotnické sítě Next Clinics s více než dvaceti klinikami v osmi zemích světa a má díky tomu bohaté zkušenosti jak s reprodukční medicínou, tak s příbuznými lékařskými obory. Zaměstnává špičkové odborníky v oblasti genetiky, imunologie, interny, psychologie a dalších. Velkou pomocí pro urychlení procesu vyšetření je i vlastní laboratoř s nejmodernějším vybavením.

Nejkratší a nejpohodlnější cesta k mateřství

Péče reprodukční kliniky nabízí nejkratší cestu k mateřství. Nezáleží přitom, zda je vám 20 nebo 45 let. Každému páru je v Next Fertility Prague vypracován individuální plán, jehož cílem je dovést jej pohodlně, bezpečně a pokud možno co nejrychleji od otěhotnění až po porod. Možnosti lékařů v reprodukční medicíně jsou obrovské a šance na splnění snu o darování nového života jsou díky nim na dosah doslova každému.

Doporučujeme

Články odjinud