Neckáře propustili z nemocnice!

Neckáře propustili z nemocnice!

Podezření z mozkové příhody se nepotvrdilo, a tak se zpěvák Václav Neckář (67) vrátil po čtyřdenním pobytu ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí včera (6. 3.) opět domů.

"Lékaři mi řekli, že šlo o momentální slabost. Nevyspání, špatné prášky, starosti o ženu, která je také nemocná. Prášky už mám nové a cítím se daleko lépe," řekl Václav Neckář po návratu z nemocnice.

A jak potvrdil jeho manažer a producent Aleš Trdla, Vašek se moc těší na Slovenské turné.

"Nechtěl jsem Vaška otravovat hned po návratu z léčení a komunikoval jsem jen s jeho bráchou Honzou a synem Václavem. Vaška pustili včera po obědě, teď odpočívá. Dne 14. března totiž vystupuje v Nové Dubnici, o den později v Michalovcích a 16. března v Košicích. Teď je nejdůležitější, aby hlavně nabral síly," informoval Trdla.

Dny do prvního koncertu bude zpěvák odpočívat.

Lékaři mu změnili medikamenty a ještě ho čeká návštěva u jeho osobního lékaře.

"Vašek musí hlavně dodržovat životosprávu a trošku víc se pohybovat. Jak mi potvrdil jeho syn Václav, otec je unavený, ale chce se dostat trochu do lepší formy. Zpívání na koncertech a setkání s fanoušky mu dělá psychicky velice dobře a prý si ani v nemocnici nepřipustil, že by na Slovensku neměl zpívat," uvedl manažer a producent.

Jak ovšem dopadne Neckářovo srpnové vystoupení k 40. výročí skupiny Bacily, to Trdla zatím nedokáže odhadnout.

"Všechno ukáže čas. Já věřím, že Vašek na oslavách Bacilů určitě vystoupí. Učí se poctivě nový program, a když všechno proběhne, jak má, nevidím důvod, proč by nezpíval," dodal Aleš Trdla.

ČTĚTE TAKÉ:
Sexy zdravé tělo díky pravidelnému sexu!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud