Něco je špatně? 5 chyb, které možná děláte v posteli a nevíte o tom

Něco je špatně? 5 chyb, které možná děláte v posteli a nevíte o tom

Máte pocit, že vám to v posteli moc neklape, a nevíte, kde by mohla být chyba? Zkuste si přečíst náš článek a zamyslet se, jestli se v některém z bodů nenajdete. Nikdy není pozdě na nápravu!

Vyčkáváte

Asi všechny jsme někdy slyšely poučku, že muž má být ten, kdo udělá první krok, a to jak v namlouvání, tak v sexu. Ale prosím vás, nežijeme přece už v 17. století! Ano, je pravda, že muži rádi dobývají, zároveň je ale vzrušuje, když je svádíte vy. Navíc, pokud neprojevíte vlastní iniciativu, může to být pro muže znamení, že o sex nemáte zájem, a tak se nepokusí ani on. Tímto stylem může sex z vašeho života snadno vymizet.

Pokračování 2 / 5

Předstíráte

Předstíráním nikdy v posteli nedosáhnete toho, co chcete. Pokud při milování hrajete rozkoš a předstíráte orgasmus jen proto, aby už „bylo po všem“ nebo abyste udělala radost partnerovi, nemůžete se divit, že z toho sama nic nemáte. Ani nemůžete čekat, že se v tomto směru něco změní, protože váš partner je přesvědčený, že dělá všechno správně, tudíž ho nenapadne měnit techniku. Začněte myslet na sebe a dejte najevo, co se vám doopravdy líbí a co vás nebaví!

Pokračování 3 / 5

Doufáte

V co doufáte? Že muž umí číst myšlenky a tak nějak si najde cestičku, jak vás dovést k orgasmu. Sama ale dobře víte, že ženský orgasmus je věc složitá a není jednoduché ho docílit, tím spíš, když se o to snaží muž. Proto se nebojte říct nebo alespoň naznačit, co vám dělá dobře, protože tím situaci usnadníte jak sobě, tak jemu. Stejně tak se nemusíte stydět za projevy rozkoše, jako je vzdychání a sténání. Věřte, že partnera to ještě víc rozpálí!

Neodradíte muže, když si řeknete, co chcete? Podívejte se na video:

Pokračování 4 / 5

Bojíte se experimentovat

Neříkáme, že všechny praktiky se vám v posteli musí líbit. Na druhou stranu, dokud to nezkusíte, nic nezjistíte. Možná budete překvapená, co vás nakonec bude vzrušovat! Takže se nebraňte návrhům vašeho partnera zkusit něco nového a zároveň se nebojte inovace navrhnout sama. Partner vás bude mít za dračici a vy budete mít jistotu, že v posteli nebude nikdy nuda.

Pokračování 5 / 5

Nenasloucháte

Nezapomínejte, že sex je o prožití rozkoše obou partnerů, a i když to tak někdy nevypadá, tak ani pro muže není sex jen o rychlém vyvrcholení. I muži si rádi hrají a líbí se jim, když se jim dostává pozornosti. Jednoduše řečeno – když chcete dostávat, musíte také dávat. Sledujte, co ho vzrušuje a co se mu líbí, a pokud si nejste jistá, klidně se ho zeptejte. Uvidíte, že vaši snahu ocení!

Doporučujeme

Články odjinud