Nehtové trendy 2023: V kurzu bude piercing, samet, přirozenost i Francie

Nové trendy, které móda každoročně přináší, se týkají nejen outfitů, ale zahrnují například i manikúru. Jaké zdobení nehtů tedy bude in v roce 2023? Připravte se na piercingy, 3D aplikace, klasiku i samet!

Čistá jednoduchost

Přirozenost je opět trendy a to bude platit i u manikúry. Dlouhé, špičaté a nepraktické nehty jsou minulostí, prim hraje přirozený tvar nehtu a zdravý, čistý a upravený vzhled. Tento trend podpoří i nenápadný lak v neutrálním odstínu od jemně růžové po béžovou. Tento minimalistický look je snadný na údržbu a hodí se pro každodenní použití.

Na zajímavé trendy v manikúře pro rok 2023 se podívejte ve videu v úvodu článku!

Pokračování 2 / 7

Piercing na nehtech

Ano, čtete správně, piercing už pronikl i do nehtů, a to naprosto bezbolestně. Jelikož letošním trendem jsou mimo jiné nehty spíše kratší, bude mít piercing dostatečný prostor náležitě vyniknout. A jakou bude mít podobu? Bude se jednat o jemné kroužky, které budou často ozdobené přívěskem či kamínkem. Praktické? Rozhodně ne. Na upoutání pozornosti je však tento trend jako dělaný, obzvlášť pokud ho zkombinujete s jemnou a jednoduchou manikúrou, aby byla pozornost soustředěna čistě na něj.

Pokračování 3 / 7

Francouzská manikúra

Francouzská manikúra je už dlouhá léta stálicí na nehtovém nebi, přesto i u ní rok co rok dochází k drobným obměnám. Stejně tak je tomu i v roce 2023. Tento rok bude francouzská manikúra velice jemná a přirozená, v podstatě půjde jen o sotva znatelné jemné bílé špičky, díky nimž vaše ruce budou vypadat elegantně a šik. Tyto jemné linie se objeví také u reverzní francouzské manikúry.

Pokračování 4 / 7

Sametový povrch

Samet slavil návrat už před časem, když se začal objevovat coby trendy materiál pro večírkové a společenské šaty. Nyní pronikl i do doposud neprobádaných vod a zabral si nehtová lůžka. Speciální aplikace extra třpytivého laku ve dvou tónech výrazně připomíná sametový povrch a působí velmi elegantně, takže se hodí například do divadla nebo na ples.

Pokračování 5 / 7

Metalické aplikace a laky

Prvky kovu se v roce 2023 budou na nehtech vyskytovat často. Záleží jen na vás, zda dáte přednost drobným aplikacím v podobě různých kovových kamínků, či jednolité ploše připomínající metalízu, nebo budete kombinovat několik metalických povrchů dohromady.

Pokračování 6 / 7

Mléčné tóny

Zapomeňte na zářivé, všemi barvami hrající nehty! Letos bude minimálně do léta v kurzu elegance a umírněnost. O tom svědčí i další trend, který velí používat na manikúru laky v tónech mléka čili poloprůsvitné bílé, narůžovělé či tělové. Využít můžete také aplikace v podobě perel, které se ponesou tón v tónu.

Pokračování 7 / 7

3D efekty

Kromě 3D aplikací, na které už jste patrně zvyklá, jako jsou nejrůznější kamínky a korálky, se do popředí derou také 3D efekty vytvořené pomocí gelů. V kombinaci s lakem pak vytvoří dojem například nakrčeného saténu nebo rozlitého olova.

Doporučujeme

Články odjinud