Nehty decentní i bláznivé

Nehty decentní i bláznivé

Nehty se stále častěji dostávají do popředí zájmu, i zde platí aktuální módní trendy a samozřejmě nelze opomenout jejich péči. Nejnovější technologie zaručují dokonalejší a dlouhotrvající výsledek, což jistě při hektickém životním stylu oceníte.

Nejen světové metropole přinášejí žhavé módní trendy a chytané novinky. Důkazem toho je nová řada laků na nehty značky Dermacol. Praktické zmenšené balení ultra lesklých barev oceníte, neboť se již nestane, že půlka lahvičky vyschne jen proto, že stejný odstín nepoužíváte stále dokola.

S novou linií Dermacol Nail Polish snadno proměníte své nehty ve výrazný módní doplněk díky nabízeným trendovým barvám. Rozevlátá romantika vyžaduje rudý kontrast, zelenou a žlutou, které jsou hitem této sezóny dokonale podtrhne jemná vanilková nebo výrazná tyrkysová, nepřehlédnutelná budete ve výrazné lila či fuchsiové a samozřejmě odvážná a temná čerň, která dodá špetku punky stylu, odvahy a tajemna.

Značka La Roche Posay přichází na trh i novými pečujícími laky v decentních odstínech, které se skvěle uplatní coby trend přirozené krásy bez duhy pestrobarevných vrstev. Pětice jemných barviček vč. béžové a růžové poskytuje zpevnění i dlouhotrvající lesk pro elegantní vzhled rukou.

Řada Silicium Pastel Care je nově obohacena o Mexoryl XL a oxid křemičitý. Mexoryl XL nehty chrání před UV zářením a dodává jim zářivou barvu a lesk, který trvá. Oxid křemičitý pak chrání a zpevňuje křehké lámavé nehty se sklonem k třepení.

I lak na nehty může být vědeckou záležitostí, jak dokazuje novinka na trhu značky Chi. Nová řada ve dvou linií uspokojí každou ženu. Jedna část kolekce představuje decentní odstíny vhodné pro francouzskou manikúru. V té druhé se střídají výrazné barvy od cihlově červené po temně rudou s jemnými i velmi světlými růžovými.

Při výrobě laků CHI Ceramic Nail Lacquer jsou použity nejnovější patentované technologie, vyvinuté ve spolupráci společnosti Farouk Systems USA s vědci z amerických univerzit a Institutu NASA. Laky obsahují keramiku CHI44, díky níž jsou trvanlivé, a odolné proti odlamování a velmi dobře přilnou k nehtové ploténce. Unikátním prvkem složení jsou ionty stříbra, které pomáhají ničit plísně a bakterie vyskytující se v okolí nehtové ploténky.

foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud