Nejčastější důvody partnerských hádek? Zubní pasta, ponožky i toaleťák

Nejčastější důvody partnerských hádek? Zubní pasta, ponožky i toaleťák

O čem vedou muži a ženy ve vztahu nejčastěji spory? Člověk by čekal, že půjde o nevěru, finance, děti a podobná závažná témata. Realita je ale někde jinde. Zavzpomínejte a přiznejte si, že alespoň jednou jste se ohledně následujících položek doma s partnerem pohádali!

Chlupy a vlasy v umyvadle

Nevíme, jak je to možné, ale muži opravdu dokážou při holení zaneřádit celé umyvadlo, aniž by to zaznamenali a nepořádek po sobě uklidili. Uděláte to místo něj jednou, dvakrát, třikrát… A pak se špatně vyspíte, dojde vám trpělivost a oheň je na střeše. Častým argumentem mužů v takové situaci pak bývají vaše vlasy, které jsou nejen ve výlevce, ale prostě všude. Musíme uznat, že tento argument má něco do sebe…

Pokračování 2 / 6

Zubní pasta

Zatímco vy zubní pastu poctivě vymačkáváte od konce, aby to pro každého, kdo přijde do koupelny po vás, bylo snazší, váš partner bezohledně proužek pasty vymáčkne hned u uzávěru a vy si pak znovu a znovu musíte dát práci s tím, že veškerý obsah znovu vymačkáváte od konce zpět na kraj tuby. Každý den. Ráno i večer. Sedm dní v týdnu. Dvanáct měsíců v roce. Jednou ty nervy prasknout musí!

Pokračování 3 / 6

Pohozené ponožky

I kdybyste mu do cesty postavila deset košů na prádlo, použité ponožky budou vždy a za každých okolností ležet vedle něj. Existuje snad nějaký vir, který je do těla každého muže vpraven hned po porodu a kvůli kterému nejsou schopni se tohoto zlozvyku zbavit? Proč má téměř každý muž potřebu pohodit použité ponožky prostě na podlahu, je stále záhadou, nicméně jedno je jisté – vytočit nás tím dokážou spolehlivě!

Pokračování 4 / 6

Mokré houbičky na nádobí

Čas od času se stane zázrak, kdy má muž vteřinu prozření a jde si po sobě umýt špinavé nádobí. Jsou i tací, kteří to dělají poměrně často a některé výjimky dokonce umyjí i nádobí po vás. S oblibou však tuto činnost nedotahují do konce a nechávají ve špinavém dřezu vodou nacucanou houbičku na nádobí. Což vede k tomu, že začne brzy zapáchat. Což vede k tomu, že vyletíte. Což vede k tomu, že je hádka na světě!

Pokračování 5 / 6

Zbytky jídla

Zamaštěný papír od másla v lednici. Třikrát nakousnutý rohlík v chlebníku. Tři špagety s omáčkou v hrnci v lednici. Toto všechno a mnoho dalšího jsou muži schopní vrátit na původní místo a tvářit se, že tam ještě zbyla porce pro vás. Proč je pro ně tak těžké hodit papír od másla do koše, rohlík dojíst a hrnec dát do myčky, si neumíme vysvětlit, ale jako důvod k hádce to někdy stačí.

Pokračování 6 / 6

Poslední plátek toaletního papíru

Znáte to jistě také, doběhnete z práce domů, máte to jen tak tak, a když si na toaletě spokojeně ulevíte, směje se na vás poslední plátek toaletního papíru visící osamoceně na kartonové ruličce. V případě, že došel toaletní papír v celé domácnosti, dá se to ještě brát tak, že na vás váš drahý myslel, i když – komu by asi tak stačil jeden plátek? V opačném případě se ve vás začne vařit krev, protože proč je pro někoho takový problém vyměnit prázdnou ruličku za nový toaletní papír? Ano, i toaleťák občas stojí za hádku!

Doporučujeme

Články odjinud