Nejčastějším zákrokem plastických chirurgů je u mužů zvětšení penisu

59 komentářů

Jarda1984pce
30. října • 17:38

Ahoj, nemáte někdo zkušenost pls, viz. http://www.penisuzvetseni.cz/ ? Recenze i ohlasy vypadají dobře, ale fakt to může zvětšit o tolik cm? No i kdyby to byl růst penisu o polovinu, tak je to dobré asi.

Benič
27. března • 15:17

Zvětšení penísu funguje, nevím co tu řešíte za nesmysly. Funguje na principu natahování, je to progázanej vědecky oveřenej fakt, tak si své teorie můžete strčit víte kam :-) Používám tohle a je to vidět. Už po dvou tejdnech to bylo znát a paráda.ww w. rajrozkose. cz/prodluzovani/806-andro-prodluzovaci-set.html(vymažte ty mezery v adrese, jinak se na ten web nedostanete)

Achyles
14. března • 18:09

Mně stačí jazyk hele děcka(musím to tak většině tady napsat),protože člověk který má už něco zažito musí jen souhlasit s tím že velikost je na koukání pro narcisty :-),mám ho asi 16(17 neměřím ho !!!!!a mně jde jen o jedno uspokojit ženu ne sebe a třeba několikrát a jde to i bez něj !!!!!

Achyles
14. března • 18:05

Mně stačí jazyk hele děcka(musím to tak většině tady napsat),protože člověk který má už něco zažito musí jen souhlasit s tím že velikost je na koukání pro narcisty :-),mám ho asi 16(17 neměřím ho !!!!!a mně jde jen o jedno uspokojit ženu ne sebe a třeba několikrát a jde to i bez něj !!!!!

Jostik
9. prosince • 13:48

Nazdar mam takovej dotaz, moje pero je dlouhe 14 cm a me je 15, neni to moc maly???

JamesCoocK
6. května • 14:21

Cus, ja mam penis 17 a nejaky ty drobny! Holku dokazu udelat prstem kterej je o polovinu mensi a o hodne hubenejsi! tak jako nevim co tu resite spis si myslim ze je to na tom jak moc ste v posteli razantni a rychli, tot vse.

fredy
25. dubna • 1:25

na velikosti apsolutne nezalezi pokud holka miluje a citi ze svim partnerem tak je to v pohode ja mam 24 cm a pral bi sem si mit 14 jako dys mi bilo 16 co bi sem zato dal abi se to zmnenilo....

anonym
6. dubna • 23:08

Myslite ze 13cm je dost nebo malo na 15 let? Ja mam z toho porad trauma a fakt nevim jestli s moji pritelkini mam zacit nebo ne. Ona me ma rada tak rekne ze vpohode ze se ji to libilo, ale co kdyz ji to treba neuspokoji?

Jose Armando
5. dubna • 0:19

Na velikosti zalezi.Mam ho 17cm,jednou jsem byl s holkou ktera ji mela tak velkou a vlhkou ze me necitila.Nebyl to zazitek ani pro jednho z nas.Dokazu pochopit zenu ktera ho neciti.Zivot neni jen o sexu,ale je jeho nedilnou soucasti.Ten kdo oznacil sex jako jen bezduchy sex,ma bud velky komplex nebo maly penis.Ja jsem bezduchy sex jeste nezazil,vzdy byl plny emoci a pocitu.Z 99,9% prijemnych.Ptal jsem se kazde jestli maji radsi velke,stredni nebo spise mensi.Vetsina da prednost prumeru,tedy stredni.Jsem spokojenej a ma pritelkyne taky.

Renn
17. srpna • 13:20

No, tak ja se za svůj 14cm dlouhý penis nestidim, protže každý můj milostní poměr proběhl "doufám" v klidu, žádné pomluvy předemnou a jestli za mými zady "to už neřešim". Holky které nemají poprsí velké neznamená že jsou k zahození , je to to samé jako u nás chlapů...:D A kdyby tak nékdo nekoukal jen na postavu...pro dlouho trvájící pomér je lepší pečlivé vybírat.

paolo
11. srpna • 21:49

Je to pravda , ja mám penis 23-7 a občas mám sním problem u žen , mužu .

stewe
6. července • 17:18

A k cemu velky pero kdyz za 5 vterin je po vsem? Mam ho cca 17cm a jsem spokojenej, nevim zda to je prumer nebo maly pero, staci mi kdyz vidim holky jak si to se mnou uzivaji

pepek
29. října • 2:29

Nezbývá mi než doporučit knížku Beetles /J.Kudrnáč/ ve které je skvěle zachycený dospívání kluků na začátku 60. let a je tam snad opravdu všechno včetně mnoha nenápadných rad, navíc geniálně vysvětlenej "problém" velikosti penisu - poprvé u nás a možná i na světě navíc jen tak mmch v rámci zajímavýho děje takže v České republice jako v první zemi na světě nebude mít už nikdo problém s malými ňadry nebo penisem! -ukázka z knihy Beetles:
"Pokud jde o malý úd, je to jen zavedené klišé mužského myšlení, že větší rovná se lepší. Tomu, kdo klade na velikost přehnaný důraz, je třeba říct jediné, ať si zváží, jestli je jeho penis důležitější než on sám. Touží dívky po velkém penisu nebo spíš po pořádném chlapovi? Jak může mít velikost penisu vliv na opravdové mužské hodnoty jako schopnost postarat se o rodinu, vychovávat děti, mít dobrý charakter, rozhodné myšlení a mít jasno v tom, co chci v životě dokázat?"
Podobná knížka tady ještě nevyšla - malý román zdaleka nejen o dospívání, kde je nenásilně zakomponováno mnoho skvělých rad nejen pro dospívající a něco např. problémy s čuráním při ztopořeném údu u nás vůbec poprvé, odborný tisk nevyjímaje! Tak jestli někdo stále přemýšlí nad velikostí penisu či ňader ať si pořídí knížku Beetles od J. Kudrnáče a bude mít navždy klid. Navíc je to docela sranda, o dospívání v šedesátých letech. Nejlíp se to dá ještě sehnat na netu přes Kosmas.cz ani ne za kilo a půl, v nejhorším zkuste bibliotéku. Tato knížka na stopro způsobí, že u nás jako v první zemi na světě vymizí lidi se zbytečnýma komplexama - pokud se teda dají do čtení -:).

Luk
19. srpna • 7:17

Takze, Romane, přiznejme si; z nas dvou budou skvělí manželé, ale nikdy nebudem ti 20 vteřinoví svůdci. Ne, neměnil bych, ale proc k tomu vsemu co z Tebe Romane a ze me dela bezvadný kluky, nemít jeste tak 4cm navíc. Nic to nezmeni, ale mimo vážný vztah se proste hodi. Nezávazne potěší a na vážno neublíží.

Luk
19. srpna • 7:07

Zkrátka pokud jde o nezávaznou divočinu, je lepsi disponovat objemnějším nástrojem, nez objemnějším mozkem a kvalitnější psychou. Troufnu si tvrdit, ze jsem Romanovi podobný: inteligentní muz, ktery je mezi ženami oblíben, protoze si jich nanejvýš vážím, a to kazde. U pasu mi visí (teda pri tech číslech spis trčí) 16cm.

Luk
19. srpna • 6:52

Zajímava diskuse mezi Romanem a Karen. Na prvni pocteni bych souhlasil s Romanem, ale i Karen ma pravdu. Romane, to co rikas, je nezpochybytelna pravda ve vážném vztahu. Zivot muze se krom vážných vztahu skládá i (aspon občas) z rozhodne min závažnějších vztahu. A v tu chvili neni sice velikost o moc vic důležitá, nicméne se hodi.

pepek
2. června • 0:39

J.Kudrnáč:Beetles
Doporučuji tuto knížku, podobná tady ještě nevyšla - malý román nejen o dospívání, kde je zakomponováno všechno, neotřelým způsobem. Tak jestli někdo stále přemýšlí nad velikostí penisu či ňader/platí to i pro ně/ ať si pořídí knížku Beetles a bude mít navždy klid. Navíc je to docela sranda, o dospívání v šedesátých letech. Mají to v neoLuxoru na Václaváku nebo na netu přes Kosmas, i v knihovnách. Tady je jeden odstavec na ukázku:
Pokud jde o malý úd, je to jen zavedené klišé mužského myšlení, že větší rovná se lepší. Tomu, kdo klade na velikost přehnaný důraz, je třeba říct jediné, ať si zváží, jestli je jeho penis důležitější než on sám. Touží dívky po velkém penisu nebo spíš po pořádném chlapovi? Jak může mít velikost penisu vliv na opravdové mužské hodnoty jako schopnost postarat se o rodinu, vychovávat děti, mít dobrý charakter, rozhodné myšlení a mít jasno v tom, co chci v životě dokázat?

alibaba
14. dubna • 10:25

Andro-Penis Extender - zdravotní pomůcka pro tvalé zvětšení penisu! Další info: http://www.andropenis.cz

ZeroCooll
11. července • 20:42

fwd.. bych potreboval aspon 5cm up a 0,8 sed no lol spis 1,8 sed po dnesku....doufam ze se do 32 000 kc vlezu.....

Romantik
20. října • 14:02

to jane: Chodit s takovym malym, chapu ze ho milujete, ale myslim ze byste potrebovala stranou vetsi medicinu. Nabizim Vam svoje nadmerne vybavene sluzby a zkusenosti... (romantik234@hotmail.com, nezavazne)

Europunker
29. ledna • 23:29

i s malím kašparkém se dá zahrát velké divadlo!

Woody
13. prosince • 12:10

Někdo se chlubí tím že je namakanej,někdo tím že má dobrou postavu,někdo má zase velkou postavu a každej se snaží vychvalovat svý parametry.
Já mam ale zase velmi malou postavu měřim jen 160cm a dicky sem byl středem posměchu právě kvůli tomu.Ale na střední škole když sme se sprchovali v bazéně rázem všem stuhl výraz v obličeji,když se vedle mě oběvil 2metrovej petr s jeho osmi centimetrovym špačkem a já ať měřim jenom 160cm jsem tam stál s 16cm kládou(samozdřejmě v klidu).Tak jsem se stal rázem největšim kingem ve třídě já.A jsem a budu na to hrdý na věky.

Tomáš
15. září • 16:42

Vsadím boty na to, že autor pracuje v nejaké podobné klinice. Článek je snahou o umělé zvyšování poptávky.

martin23
15. září • 2:03

No, podotknul bych ze vase nazory, damy, se ponekud rozchazeji s anketou... podle ni to vypada ze vam sakra zalezi...imho tohle neresim a nikdy sem neresil... nevim esi je 18cm malo nebo moc, zadna si este nestezovala ;Dja myslim ze pro zensky je stejne nejdulezitejsi vsechno kolem, ne ten samotnej akt, ale to ze ji clovek predtim naladi, opije ;D, pomazli a vubec smyslove a psychicky uspokoji, nez na to dojde... mozna by si vsichni ty chlapici co chtej vetsi pero meli uvedomit, ze ho vubec nepotrebujou... (no s tema 4cm nevim ;D) jednou mi jeden starej deda dal takovou radu:
\"chlapce, pokud mas aspon na jedny ruce jeden prst, furt na zenskou stacis\" a mel recht ;D

Marriana*
9. září • 18:52

Naprosto souhlasim jak s Romanem (skodaze takovych neni vic) tak s jeho zastanci. Porad jsem se divila, proc maji muzi (vcetne meho pritele) takovy stres z velikosti penisu. (neopodstatneny) Ted vidim, ze je to kvuli takovym s prominutim kravam, jako je Karen. Vsadim se, ze je to nejaka hloupa 16ka, ktera se citi "uz dospela"

honza2512
25. července • 12:45

ja jsem chodila 5 let s pritelem, ktery byl hrdy na velikost sveho penisu a pri kazde prilezitosti to daval najevo. Nedokazal obcas ani pochopit, ze mam bolesti pri sexu a i po mem oznameni mi vetsinou odpovedel, \\\"ale prosim te\\\". Podle me miloval pohled na svuj penis a nedokazal ani oplacet a byt aspon obcas nezny. Jeho prehnane sebevedomi mi samozrejme zacalo vadit tak, ze jsem se pak ani pri sexu nedokazala uvolnit. Ale je pravda, ze kdyz se zamiluju, tak chlapovi nekoukam hned na penis. Ted mam o osm let starsiho pritele, ktery ho ma taky moc fajn ani nevim kolik meri......myslim,ze zalezi trosku i na veku....Chlapek pozna, ze je to uzasny kdyz se mu jeho draha polovicka rozplyva v naruci, a heka mu do ouska ,nez kdyz citi bolest a spatnou naladu.....Ze je skvele, kdyz ma ruzove tvaricky a vsude rozdava usmevy.....

Paul
11. července • 8:27

Na velikosti nezáleží, pokud neberu extrémy jako třeba 4 cm nebo 25 cm. Jde o to, co se komu líbí. To je stejné, jako kdybych tu napsal, že ženy s velkým poprsím mě dokáží lépe uspokojit.

katulinka
19. června • 20:25

Zcela to pravda neni! Nejaka velikost by mela byt!! Co bych si treba pocla s 5 cen. ?? Ne nadarmo se rika cim vetsi, tim lepsi!! Ale samozrejme nezalezi hlavne na velikosti!

Pindruše
14. května • 14:44

Roman: Naprosto souhlasim! Na velikosti zas tolik nezalezi! Dulezitejsi pro me je, jaky ten muz je!

jane
14. května • 12:25

Souhlasím s Romanem. Sex není o velikosti. Svého přítele miluju, i když má "jen" třináct centimetrů. Přesto mě dokáže maximálně uspokojit. Nemám tedy zkušenost s nějakým obrem, ale kamarádka si s jedním "dvacítkou" stěžovala. Vždy cítila bolest, ale ten tupec si vůbec neuvědomil, že ji něco bolí. Myslel si, že když ho má velkýho, musí být už samo sebou dobrej milenec, a nebyl. Jsem pro malýho :-)

kukla
13. května • 11:14

ano

Andy
13. května • 7:28

Tak to byla docela pěkná výměna názorů. Romane, holka, která se bude s tebou milovat bude určitě velice šťastná. Jsem ráda, že ještě existují takový kluci, kteří nejsou jenom ješitně zahleděný do svého penisu.

Da Ganja Farmer
12. května • 11:24

kaslete na sex a podte chlastat

Roman
28. dubna • 16:44

Sorry, druhá závorka mělo být "a víc než ty penisy nepotřebujou" - jsem odpovídal kamarádovi mezitim tady po ICQ a omylem zamíchal dvě věci do sebe ;-)

Roman
28. dubna • 16:39

Karen, svět porna (= vulgární pohádky pro dospělé), kde ženy sténají při pohledu na obří penisy (a víc než ty penisy jim vlastně ani nestačí), neni reálnej svět ;-) Nebo ty snad máš umělý a pořádně velký prsa (paralela s penisem)? Fuj :-) Myslíš, že velikej penis = automaticky dobrej sex? A myslíš, že ženy které jsou nespokojeny se sexem (a že jich neni vůbec málo), že důvodem je velikost (většinou průměrná) penisu partnera? Řekl bych že vůbec ne... Problém je v partnerovi a ne ve velikosti jeho penisu - na velikosti penisu sex vůbec nezáleží, toť můj nezlomný názor :-) Zřejmě se neshodneme, protože já nejsem typ kluka, kterej myslí svojim penisem a při sexu jen na svuj penis... P.S. Ty možná (jak sama říkáš) "šukáš" a to hodně promiskuitně, ale já se "miluju" a to mnohem osobitěji :-) Penis je jen jedna z mnoha věcí, který v sexu hrajou roli. A já penisem (natož svym - mam spousty dalších a důležitějších předností) nikdy posedlej nebudu, takže pro mě sex vždycky bude hezkej a na vyšší úrovni; takže my dva si v jednom orchestru s těma houslema (proč raději nehraješ na pořádnou basu? ;-)) společně nikdy nezahrajeme :-)

Martan
27. dubna • 21:03

No víš Karen ono to není proto, žes napsala svůj názor, ale spíš tím jak na Romana útočíš. Já zažila oba extrémy. Nutno říci, že v případě toho menšího byl celkovej dojem lepší... oni asi chlapi, co maj velký péro spoléhají jenom na něj a neumí nic jinýho (myslím teď co se týče sexu).

Karen
26. dubna • 6:46

To je kriku, kdyz se nekomu libi fyzicka stranka stranka sexu. Nevim Romane, proc pises "muzskej penis"? Kdyz uz ho musis oznacit pomoci pohlavi, tak mi ver,ze tohle adjektivum je zbytecny. Je mi znamo, ze frigidni zeny nenavidi fyzicky sex a chlapci uvazujici jako ty Romane nesukaji, protoze nemaji s kym. Nevim, jak si prisel na to, ze jsem velikosti penisu a sexem posedla. Napsala jsem, co mam v sexu rada. Kdybych napsala, ze mam rada malinkaty penisky a ze jsem malo zkusena, tak by se nikdo neohradil. V podstate priznavam to, co je pro nektere tabu.Romanku, svetem toci sex a je lepsi hrat prvni housle, nez platonicky filosofovat. Mluvis jako ti, co se nedokazou krasne milovat. Vzpomen si az ti nektera predvede jak to vlastne byt - bez tmy a bez vzajemneho studu.

Roman
25. dubna • 16:45

Karen, ten tvuj dlouhej penis teda divadýlko hrát může - ale víc než to "divadýlko" bohužel ne... :-)) Myslim, že "je tak malej, že ani neni vidět" se na drtivou většinu lidí nevztahuje, to je argument k ničemu. Normální ženě stačí normální penis, protože sex neni o velikosti penisu. A jak říkám, jsou důležitější věci než penis. Bavíme se o souloži a já to zaměňuju? Já myslel, že se bavíme o délce penisu ;-) Jak už jsem psal, asi jsi nikdy necítila nic jinýho, než mužskej penis v sobě. Pokud jsi takhle šťastná, tak ti to neberu, ale nic víc než ten penis (a uctívání penisu) asi neznáš a je to škoda... Hodně chlapů by z tebe mělo jistě radost, ale já teda ne a o takovou jako seš ty bych vůbec nestál. Nestál bych o ženu, která by měla ráda akorát muj penis. Jak ty si vybíráš vlastně muže? To se jich rovnou ptáš, jak ho mají velkýho? A nebo ty průměrný (jak je většina) vždycky po "poznání svýho cíle" odkopneš?
Nejsem "zkušenej" jako ty (nestřídam holky a sex neni muj hlavní cíl, víš?), je mi 22, ale to přece nic neznamená - a svoje sebevědomí rozhodně netvořim z dýlky mýho penisu (koukam že ty opravdu všechno vztahuješ jen na penis!), takže tvoje "rada" je úplně zbytečná. Přeju ti, ať ti někdo někdy upřímně a mimo sex řekne "miluju tě" - ať poznáš, že jsou i jiný a mnohem hezčí věci, než bezduchá posedlost penisem a souloží samotnou.
Útočíš tady na mě a snažíš se mě hned od začátku zesměšňovat (přitom naprosto neopodstatněně), tak ti píšu, co si o tobě myslim - jinak to nejde.

Roman
25. dubna • 16:14

Ještě že existujou slečny nebo ženy, jako je Milly. Díky

Milly
25. dubna • 14:14

Jednoznačně se musím zastat Romana, který nejspíš ví, o čem mluví. Má naprostou pravdu, jsem jedna z těch, kterým nezáleží na velikosti, ale na tom, jak se k mí muž chová, jak je všímavý, něžný, milý a ne jak ho má velkého. A Karen nejspíš jen sní o velkém péru, které ještě ani pořádně neviděla.

Karen
24. dubna • 15:02

A ty uz zase babicka, ze?

Olga
23. dubna • 19:00

To Karen: Děvenko, ty jsi ještě hodně mladá, viď?

Karen
23. dubna • 2:07

Romane, pokud nejsi homosexual, tak toho o pozitcich z delky penisu moc nevis. Jak uz jsem psala, kasparek divadylko hrat nemuze, je tak malej, ze ani neni videt. To se jen rika pro utechu tem mene vyvinutym. Jasne, pokud si najdes nejakou trpaslici, tak ji snad nebude vadit tvuj rozmer, ale normalni zrala zenska se chce uspokojit zrovna jako muz. Dale, bavime se tady o klasicke soulozi a ne o oralnim sexu, nezamenuj to. Jeste jsem nepoznala chlapa, a ze jich par bylo, kterej by o sobe tvrdil, ze ma nadprumernou velikost. Muzi jsou povsechne spise skepticti. Myslim si, ze o sexu vis tak ze cteni, ale ne z realitu. Tak skvelej tvuj prispevek neni abys ho sem musel davat dvakrat. Vyzkousej masazni vakuovou pumpu, par centimetru a hodne sebevedomi ti to prida. Hodne stesti.

Roman
22. dubna • 16:06

Karen, a ještě jedna důležitá věc: průměrná vagina má délku kolem 12 cm (i míň)... Většina žen určitě nejsou masochistky, aby je vzrušovala bolest někde až v děloze... Co já vim, tak naopak muži s moc velkym penisem (nad 20) mají problémy a říkají si "co bych za to dal, abych ho měl menšího". Vidět ženy sténat rozkoší z obrovských penisů je divadýlko z pornofilmů, který má hodně daleko do skutečnosti.

22. dubna • 16:06

Karen, a ještě jedna důležitá věc: průměrná vagina má délku kolem 12 cm (i míň)... Většina žen určitě nejsou masochistky, aby je vzrušovala bolest někde až v děloze... Co já vim, tak naopak muži s moc velkym penisem (nad 20) mají problémy a říkají si "co bych za to dal, abych ho měl menšího". Vidět ženy sténat rozkoší z obrovských penisů je divadýlko z pornofilmů, který má hodně daleko do skutečnosti.

Roman
22. dubna • 15:51

Karen, i malej kašpárek dokáže zahrát velký divadlo. Spíš je mi líto tebe, že koukáš jen na velikost penisu - a že dáváš za pravdu mužům a klukům, co si myslí, že jejich penis je to nejdůležitější, co je k sexu potřeba. To by mě teda zajímalo, jak to děláš: to se napřed muže zeptáš, jak ho má velkýho? Když ti na tom tak záleží, tak asi ano... Jen málo žen dosáhne orgasmu tim, že jim ho tam muž strká a nic víc... Mnohem víc jich dosáhne orgasmu orálním sexem, drážděním klitorisu a dost důležitá je i předehra, místo, atmosféra a zkrátka všechno kolem, v neposlední řadě samozřejmě jakej ten muž (kluk) vůbec je. Píšeš, že je dobrý aspoň něco cejtit; cítila jsi někdy něco jinýho, než mužskej penis v sobě?... Cítila jsi někdy od muže něhu, lásku, starostlivost, ochotu a to, že myslí víc na tebe než na sebe? A nebo mu koukáš pořád jen na penis?? Podle mě neznáš správnej sex ani vztahy.
A taky by mě zajímalo, jak jsi přišla na to, že ho mam malýho? To opět svědčí o jedinym: neznáš (a nikdy nepoznáš) správný kluky! Myslíš že názor, že velikost penisu neni ta hlavní věc, může mít jen kluk s malym? Mam ho o něco víc než je průměr, ale neni to pro mě vůbec nijak podstatná věc! Protože holky mne mají rády za jiný věci, přesně za ty, který jsem tady (a i v předchozím příspěvku) popsal. A v tom všem strčim kdejakýho tvojeho 30-cm frajera do kapsy.

Karen
22. dubna • 4:31

To se pletes Romane, tvy psani je jednoho z tech, ktery ho maj malyho. I kdyz mam nekoho rada, tak chci ze styku mit aspon to co ten druhy. Z malym kasparkem se zadny predstaveni zahrat neda. Vzdyt ani neni videt. Chapej, nechci zadnyho obra, ale je dobry aspon neco cejtit. Jak by bylo tobe, kdyby sis pripadal jako parek hozenej do chodby? Ale mozna jinej pocit neznas a pak te lituju.

Da Ganja Farmer
18. dubna • 13:59

hodne taky zalezi na stavu konta ;-))

Roman
17. dubna • 14:37

Já myslim, že velikost penisu je až jedna z posledních věcí, na který záleží! Ať přestanou muži smrdět, kouřit, chlastat, myslet v posteli a i jinde hlavně na sebe, chovat se míň agresivně a slušněji, zajímat se víc o city než samotnej bezduchej sex, ať si dávají záležet na svym vzhledu celkově - a teprve pak ať řeší, jak vypadá jejich penis... Pokud by mělo jít jen o tu samotnou velikost, to si může každá žena koupit extra-big vibrátor a bude to...
Mimochodem, kolik vás žen nedosahujes s partnerem orgasmu? A kolik z vás ho bez problémů dosahuje sama? Je to úplně o jiných věcech, než velikosti penisu.

Kučka
17. dubna • 11:07

To Čmelda: Jo! Boduješ :-))) To se povedlo.

Tereza
17. dubna • 10:16

Hele Viléme, a koho to zajímá?

Čmelda
17. dubna • 9:54

to Petra(Bobanek): On je skvělí s měkkým, jo? Tak to se asi moc často nemilujete.

Petra(Bobanek)
16. dubna • 13:09

Miluji ho takoveho jaky je,a on je skvělí.

Pavel
16. dubna • 9:23

:-))

Verusha
16. dubna • 8:07

Mam rada takovy penis jako ma muj pritel.Takovy akorat, ani velikanansky ani malickaty. Takovy primo pro me - narodili jsme se pro sebe:)))))

Da Ganja Farmer
15. dubna • 16:59

Nekdo to pekne naklikal ... myslim, ze i chlapum musi bejt ze zkusenosti jasny, ze staci nastroj normalnich rozmeru.

Lenka
15. dubna • 13:29

Můj muž je vybaven taky docela slušně. Míry nevím, neměřila jsem. Horší bylo, když mě po druhém porodu sešili tak, že jsem se vlastně nemohla s manželem milovat. Byla to hrozná muka a já jsem nevěděla proč, když do té doby bylo všechno OK. Drobným zákrokem mi bylo sice pomoženo, ale už to není, co to bývalo. Takže dnes bych docela uvítala, kdyby byl tento nástroj menší. Mnohem víc ocením, když je manžel milý a něžný a stejně mám raději orál. Fakt to není o velikosti - teda myslím já.

Da Ganja Farmer
15. dubna • 13:05

moc toho o tom nevim, ale casto se clovek docte, ze prave tahle operace ma hodne, ale hodne velka rizika (problemy s potenci), dale ze vysledek neni estesticky stejne hezky jako prirodni. Nikdy bych do toho nesel. Muzsky egoismus je zrovna tady dost nebezpecnou vlastnosti ;-))

Vilém
15. dubna • 12:25

Když můj kámoš visí, tak je dlouhej cca 10 až 12 a silnej asi 3,2 cm. Když se postaví, má asi 16 až 17 a sílu asi 4 až 4,5 cm podle stavu rozparádění. Určitě není žádní tintítko - stačí mně.

Doporučujeme

Články odjinud