Nejčastějším zákrokem plastických chirurgů je u mužů zvětšení penisu

pepek
29. října • 2:29

Nezbývá mi než doporučit knížku Beetles /J.Kudrnáč/ ve které je skvěle zachycený dospívání kluků na začátku 60. let a je tam snad opravdu všechno včetně mnoha nenápadných rad, navíc geniálně vysvětlenej "problém" velikosti penisu - poprvé u nás a možná i na světě navíc jen tak mmch v rámci zajímavýho děje takže v České republice jako v první zemi na světě nebude mít už nikdo problém s malými ňadry nebo penisem! -ukázka z knihy Beetles:
"Pokud jde o malý úd, je to jen zavedené klišé mužského myšlení, že větší rovná se lepší. Tomu, kdo klade na velikost přehnaný důraz, je třeba říct jediné, ať si zváží, jestli je jeho penis důležitější než on sám. Touží dívky po velkém penisu nebo spíš po pořádném chlapovi? Jak může mít velikost penisu vliv na opravdové mužské hodnoty jako schopnost postarat se o rodinu, vychovávat děti, mít dobrý charakter, rozhodné myšlení a mít jasno v tom, co chci v životě dokázat?"
Podobná knížka tady ještě nevyšla - malý román zdaleka nejen o dospívání, kde je nenásilně zakomponováno mnoho skvělých rad nejen pro dospívající a něco např. problémy s čuráním při ztopořeném údu u nás vůbec poprvé, odborný tisk nevyjímaje! Tak jestli někdo stále přemýšlí nad velikostí penisu či ňader ať si pořídí knížku Beetles od J. Kudrnáče a bude mít navždy klid. Navíc je to docela sranda, o dospívání v šedesátých letech. Nejlíp se to dá ještě sehnat na netu přes Kosmas.cz ani ne za kilo a půl, v nejhorším zkuste bibliotéku. Tato knížka na stopro způsobí, že u nás jako v první zemi na světě vymizí lidi se zbytečnýma komplexama - pokud se teda dají do čtení -:).

Pravidla diskuzí na webu Dáma.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby, včetně ostatních účastníků diskuzí a autorů článků. Příspěvky nesmí poškozovat web Dama.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků odkazy na stránky nabízející multimediální či programový obsah porušující autorská a jiná práva.
  • Příspěvky nelze využívat k propagaci.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Dáma.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.

Doporučujeme

Články odjinud