H&M 399 Kč Foto: Archiv firem

H&M 399 Kč Foto: Archiv firem

H&M 499 Kč Foto: Archiv firem
H&M 599 Kč Foto: Archiv firem
H&M 749 Kč Foto: Archiv firem
H&M 899 Kč Foto: Archiv firem
54
Fotogalerie

Nejkrásnější bílé outfity na léto: V těchto bělostných kouscích budete zářit!

Bílá barva je snová, něžná i elegantní a pro horké letní měsíce jako stvořená. Je totiž chladivá a láme sluneční žár, takže vám v ní nebude vedro. Navíc v kombinaci se zlatými doplňky ze sebe ve vteřině můžete udělat řeckou bohyni! Inspiraci najdete v galerii v úvodu článku.

Kdy jindy sáhnout po bílé barvě než právě v létě, kdy vaši pokožku zdobí zlatavé opálení a bílé tóny na vašem těle přímo září? Během letních měsíců máme tendence se v rámci oblékání trochu víc odvázat a vpustit do šatníku více pestrých barev i odvážnějších střihů. Ve skříni by ale neměla chybět právě ani bílá, v níž budete působit elegantně, něžně i půvabně.

Jaké spodní prádlo obléct pod bílé oblečení? Podívejte se na video:

Nesmrtelná madeira

Záleží jen na vás, zda se do bělostných tónů zahalíte od hlavy až k patě, či zvolíte jen jeden kousek. Skvěle vypadají bílé košile i topy, slušivé jsou také sukně, džínové kraťasy nebo bermudy v bílých odstínech, elegantně a zároveň sexy působí overaly. Největší parádu ale samozřejmě naděláte v bílých šatech.

Váš šatník by neměla minout klasika v podobě košilových šatů, stoprocentní pohodlnosti pak docílíte tričkovými bílými šaty, které můžete proměnit nejen ve sportovní, ale také v elegantní verzi. Podle nálady k nim můžete zvolit batoh či ledvinku s teniskami nebo sandálky na podpatku s malou kabelkou.

V naprostou bohyni se však proměníte v šatech s madeirou. Bavlněná látka s proděravělou výšivkou v podobě jemných ornamentů si podmanila už naše babičky i prababičky. A není divu, získá si totiž i vaše srdce. Madeira je dokonalou souhrou romantiky, ryzí ženskosti a nekonečného pohodlí! Inspirujte se v galerii v úvodu článku.

Doporučujeme

Články odjinud