Nejkrásnější Severočeška vypadala v patnácti jako kluk!

Nejkrásnější Severočeška vypadala v patnácti jako kluk!

Titulem Miss severní Čechy pro rok 2004 se od čtvrtka (26. února) může pyšnit dvaadvacetiletá studentka z Teplic Lucie Králová. Rozhodlo o tom semifinálové kolo celostátní soutěže Miss ČR 2004, které se uskutečnilo v Ústí nad Labem. Druhé místo si připsala čtyřiadvacetiletá studentka Hedvika Plocková z Roudnice nad Labem, třetí skončila devatenáctiletá studentka Veronika Špůrová z Polesí u Liberce.

Celkem čtyřikrát se pokoušeli rodiče nejkrásnější Severočešky svou dceru přemluvit k účasti v soutěži, avšak uspěli až letos.

"Po tři roky jsem to odmítala, připadala jsem si ošklivá. Ostatně, do svých patnácti jsem vypadala jako chlapeček. Byla jsem dokonce i ostříhaná na kluka, lezla jsem na stromy a kamarádila jsem se výhradně s chlapci," prozradila černovláska s mírami 87 - 62 - 92.

Druhá v konečném pořadí Hedvika Plocková, Miss severní Čechy Lucie Králová, držitelka třetího místa Veronika Špůrová a Hana Barešová, jež obsadila nepopulární čtvrtou příčku (zleva)

Porota soutěže se tentokrát opět plně shodla s názorem diváků v sále ústeckého městského divadla, kteří vítězné Lucii, jež automaticky postoupila do finále soutěže, zároveň přiřkli i titul Miss publikum.

Tmavými vlasy se pyšnila čtyřiadvacetiletá studentka Hedvika Plocková. Její ladná chůze a míry 82 - 56 - 89 na první pohled prozrazovaly, že se dobře vyzná na předváděcím molu, o čemž ostatně svědčí i její záliba v elegantním oblečení.

Velký počet fanoušků v hledišti hlučně povzbuzoval blondýnku Veroniku Špůrovou. Ta své fanoušky označila za "lidi z okolí." Moderátor večera Jan Čenský na to poznamenal, že jsou to pravděpodobně "známí z lesa". Narážel tak na skutečnost, že Veroničin otec je hajný. Dívka s mírami 88 - 61 - 88 nade vše miluje svého koně Juráška, prý stejně jako slavná filmová Popelka. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud