Nejkrásnější ženou roku 2013 je Gwyneth Paltrow. Má ale také titul nejprotivnější celebrita | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Nejkrásnější ženou roku 2013 je Gwyneth Paltrow. Má ale také titul nejprotivnější celebrita

Magazín People opět sestavil žebříček nejkrásnějších žen planety. A jeho královnou v roce 2013 je americká herečka Gwyneth Paltrow. Překvapením seznamu je, že se na něm vůbec neumístila loňská vítězka – zpěvačka Beyoncé, jež zrovna objíždí Evropu se svým turné Mrs. Carter Show.

Gwyneth titul potěšil, ale zároveň ho zpochybňuje. „Je to zábavné, tyhle ty věci, protože to zcela jistě není pravda. Ale je to také velmi milé být takto jmenována. Protože, chci říct, člověk to sám o sobě nemůže říct! Ale je to úžasné. Je to velmi skvělé. A jak říká moje kamarádka, je tak fajn, že někdo, kdo má děti, je mámou a nemá jednadvacet, může získat takový titul. Je to opravdu pocta,“ komentovala své prvenství Gwyneth na tiskové konferenci k premiéře filmu Iron Man 3.

Před nedávnem ale Gwyneth získala ještě jeden titul, který si jistě za rámeček nedá. Magazín Star vytvořil žebříček nejprotivnějších celebrit, které nejvíce otravují čtenáře. Královnou nelichotivého seznamu se stala právě Gwyneth Paltrow, která leze čtenářům krkem kvůli tomu, že věčně nemluví o ničem jiném, než o cvičení a zdravém životním stylu.

Klepněte pro větší obrázek

Deset nejkrásnějších žen planety pro rok 2013 podle magazínu People:

1. Gwyneth Paltrow

2. Kerry Washington

3. Amanda Seyfried

4. Zooey Deschanel

5. Jane Fond

6. Jennifer Lawrence

7. Kelly Rowland

8. Halle Berry

9. Drew Barrymore

10. Pink

Doporučujeme

Články odjinud