Nejkratší manželství celebrit! Kardashianová, Presleyová, Cage…

Nejkratší manželství celebrit! Kardashianová, Presleyová, Cage…

Kim Kardashianová (31) se rozvedla s Krisem Humphriesem za 72 dní. A je to sice těžko uvěřitelné, ale zdaleka nejde o nejkratší manželství slavných.

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopezová (42) si v roce 2001 vzala jednoho z tanečníků ze své doprovodné skupiny, Crise Judda. Jejich manželství trvalo osm měsíců, ale skončilo bez hádek, dohodou.

Lisa Marie Presleyová (43) si v roce 2002 vzala herce Nicolase Cagee. Již v době krátkých zásnub se spekulovalo, že Lisa během hádky hodila zásnubní prsten přes palubu. Manželství, uzavřené tajně na Havaji, vydrželo jen 108 dní. Dcera Elvise Presleyho o tom později řekla: "Je mi z toho smutno, ale vůbec jsme se neměli brát. Byla to velká chyba."

Modelka a herečka Carmen Electrová (39) se vdala v roce 1998 za basketbalistu Dennise Rodmana a evidentně si nebyla svou volbou jistá. Žádost o rozvod podali po devíti dnech. Pak se smířili, znovu se vzali... a podruhé se rozvedli po šesti měsících.

Zpěvačka Britney Spearsová (29) si v roce 2004 vzala Jasona Alexandera, kamaráda z dětství. Brali se sice v populární Bílé kapli v Las Vegas, ale štěstí jim to nepřineslo. O zrušení sňatku Britney požádala už po 55 hodinách.

Držitelkou rekordu je však nejspíše modelka Robin Givensová (46), bývalá žena boxera Mika Tysona. V roce 1997 si podle informací serveru SCOOP vzala svého učitele tenisu Svetozara Marinkoviče. Novomanželé se rozešli ještě o svatebním dnu. Většinou se uvádí, že svazek trval jeden den, ale zklamaný ženich později přiznal, že manželství skončilo po pouhých sedmi minutách.

ČTĚTE TAKÉ:
V sexu mám velké nároky. A to se chlapům nelíbí.

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na listopad

Doporučujeme

Články odjinud