9
Fotogalerie

Nejlépe oblékaná princezna. Kate Middleton slaví 31. narozeniny.

Kate Middleton sice není oficiálně princeznou, ale vévodkyní z Cambridge. Přesto pro její půvab a úchvatné šaty, které na veřejnosti předvádí, ji mnozí nazývají princeznou. Nejstylovější a nejlépe oblékanou. Podívejte se, v jakých šatech oslnila...

V těchto rudých šatech za dvanáct set liber, se vévodkyně z Cambridge objevila při oslavě jubilea královny Alžběty II. A způsobily pořádné šílenství. Kostým s plisovanou sukní navrhla Sarah Burtonová, z jejíž ruky vzešly také svatební šaty manželky prince Williama. A jakmile britské milovnice vysoké módy Kate v nové róbě spatřily, spěchaly do butiků Alexander McQueen, z nichž šaty v omezené edici zmizely do deseti minut. Dotyčným majitelkám ani nevadilo, že šaty vévodkyně Catherine byly k dostání pouze ve variantě bez rukávů. Ty na osobní žádost návrhářka Burtonová přišila k originálu pro Kate.

Vévodkyně z Cambridge si dokonce navrhuje některé šaty sama. Kupříkladu při cestě po jižním Pacifiku a Oceánii ji mohli vidět ve žlutých šatech, které vzešly z jejího vlastního návrhu. Kate navrhla barvu, látku a střih a pak to vše osobně konzultovala s krejčími Alžběty II. Ti jí pak ušili šaty na míru.

Kate v nádherných šatech na koncertě v Royal Albert Hall

Kate a William na charitativním gala večeru v Kensington Palace.

V těchto krásných večerních šatech se Kate Middleton přišla podívat, po boku svého muže, na britskou premiéru filmu War Horse v Londýně.

Kate společně s princem Williamem na charitativní večeři.

Kate v roztomilém kloboučku na dostihovém derby v Epsom Racecourse.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud