Nejlépe oblékaným Britem je James Bond

Nejlépe oblékaným Britem je James Bond

Podle každoročního hodnocení prestižního časopisu GQ je nejelegantnějším Britem charismatický představitel Jamese Bonda, herec Daniel Craig. V první desítce se umístily i další celosvětově uznávané hvězdy Daniel Day Lewis, James McAvoy a Jude Law.

Daniel Craig zvítězil v žebříčku nejlépe oblékaných mužů již podruhé a v TOP 20 nechybí ani princ Harry. Jeho otec princ Charles skončil pětadvacátý, ovšem jeho bratr, příští vládce Spojeného království princ William získal šestnácté místo. Bohužel však v jiném žebříčku, který určuje dvacítku nejhůře oblékaných mužů.

Zpěvák a herec David Bowie klesl ze třinácté příčky až na dvacátou a sedmnáctého muzikanta Eltona Johna o celých sedm pozic předstihl jeho životní partner David Furnish.

Dvacet nejlépe oblékaných Angličanů pro tento rok: 1 Daniel Craig 2 Noel Fielding 3 Daniel Day-Lewis 4 James McAvoy 5 Tom Ford 6 David Beckham 7 Jude Law 8 David Cameron 9 David de Rothschild 10 David Furnish 11 David Walliams 12 Prince Harry 13 Clive Owen 14 Nicky Haslam 15 Lewis Hamilton 16 Jarvis Cocker 17 Sir Elton John 18 Sam Riley 19 Giles Deacon 20 David Bowie

Doporučujeme

Články odjinud