Nejlépe umí líbat Nicole Kidmanová

Nejlépe umí líbat Nicole Kidmanová

Klípků o Nicole Kidmanové se po Hollywoodu šušká na desítky. Ovšem tvrzení, že se stala za svou dlouhou kariéru u filmu přímo učitelkou filmového líbání, potvrzuje celá řada začínajících herců, kteří měli tu čest zahrát si s Nicol líbací scénu.

Nejlépe umí líbat Nicole Kidmanová

Klípků o Nicole Kidmanové (34) se po Hollywoodu šušká na desítky. Ovšem tvrzení, že se stala za svou dlouhou kariéru u filmu přímo učitelkou filmového líbání, potvrzuje celá řada začínajících herců, kteří měli tu čest zahrát si s Nicol líbací scénu. Sama Kidmanová se ovšem domnívá, že se kouzlo jejích polibků velmi přeceňuje.

„Líbám jako každá druhá herečka. Ti, kteří se mnou hráli, měli zřejmě smůlu, že mě vyfasovali jako první,“ usmívá se Nicole. V opačném případě by se podle ní takové zvěsti Hollywoodem určitě nešířily. „Pokud by to vyzkoušeli s kteroukoli kolegyní, jistě by se jim to zdálo úplně stejné, možná i daleko lepší. Jsem prostě obyčejná ženská,“ stojí si za svým nápadně skromným názorem bývalá manželka Toma Cruise.
Její skromnost ovšem nesdílí ani jeden z filmových partnerů. Mezi posledními se objevil například Ben Chaplin (31). „Prošel jsem sice mnoho rolí, ale ve filmu Birthday Girl jsem měl možnost ztvárnit vůbec poprvé ve své kariéře krásnou erotickou scénu. Od Nicole jsem si toho hodně sliboval a mé představy se skutečně vyplnily. Ba co víc, realita daleko předčila mé skromné očekávání,“ prozrazuje Chaplin.

„Nicole je prostě v erotických scénách absolutní jednička! Je pro ně přímo stvořena a režiséři by ji snad ani do jiných rolí neměli obsazovat. Byla úžasně uvolněná a když se mi náhodou něco nedařilo, ihned pomohla… Věřím, že po této zkušenosti jsem se konečně naučil opravdu hodně dobře líbat,“ pochvaluje si spolupráci s Kidmanovou Ben.
Chaplin věří, že evropská verze filmu nebude o erotické scény ochuzena. „Američané jsou nesmyslně opatrní a neví, o co přicházejí,“ dodal herec k americké verzi filmu, ze které byly jeho vášnivé scény s Nicole vystříhány.

zdroj: Plus

Doporučujeme

Články odjinud