Nejlepší afrodisiaka pro ženy: Umyl okna, uvařil, vypral…

6 komentářů

j66
20. května • 12:01

šiška: Já teda šiško nevím, proč by chlap nemoh vařit nebo dělat jiné "ženské " práce , když ho to baví. Co bych za to dala, kdyby mě muž aspoň v tomhle odlehčil. Jinak znám chlapa, co krásně vyšívá. Ted už je v důchodu, ale pracoval v kovárně, takže žádná měkota, ale dečky má nádherný.

šiška
20. května • 11:19

kuhu: souhlas! nesnesla bych chlapa zástěrku. Pmáhat ano, více méně ale s chlapáckými činnosti a ne zadělávat na buchty,utírat prach atd.Lehké a ženské práce jsou pro ženu. Ale to je za mě, jiná by třeba takového brala všemi 10.

betateta
17. května • 14:33

Elynor: Já měla jako dítě morče ve větším akváriu, když nám poprvé zdrhlo, dali jsme nahoru takovou síťku. Výhoda je, že ti nelítaj nikam piliny a sajrajt. te´d mám v tom samém akvárku domací skalku ;-).

Elynor
17. května • 11:00

Hm. Na tom mě zaujala jediná věc - jak se dostalo morče z akvária do šuplíku na lůžkoviny? Mimochodem, morčata se chovají v akváriu? Já bych tam čekala rybičky, možná želvu, ale morče? Oni sice plavou, ale přece jenom... že :-))

betateta
17. května • 9:45

Myslím, že jde o to dávkování těch prací, to co popisujete je docela extrém :-). Mě když partner občas překvapí tím, že uklidí celej byt, na což normálně fakt nemá čas, vím, že mi chtěl fakt udělat radost, že na mě myslí a tak. U mě to tedy funguje jak puget ruží, celá zjihnu :-)))-

kuhu
17. května • 7:13

Nevadí mi když chlap zamete.s něčím pomůže.....sem tam uvaří něco typicky chlapského...ALE..mám známýho.. ten nejen vaří ale i peče kynuté buchty...a upřímně v tom teda nic extra afrodiziakálního nevidím,když se raduje jak mu zase krásně vyběhlo těsto.....spíš mě přijde divný.ujetý..pan zástěrka...
Stejně jako ženská s vrtačkou a motorovkou v ruce...
Emancipace..rovnoprávnost....ale stejně je škoda že chlapi sice v domácnosti pomáhaj ale ::přestávaj mít koule:: a z žen se nějak vytrácí ta ženskost..

Doporučujeme

Články odjinud