Nejlepší cestovní pojištění pro rodinu? Celoroční!

Nejlepší cestovní pojištění pro rodinu? Celoroční!

Pokud rádi cestujete do zahraničí a nebaví vás pořád si sjednávat cestovní pojištění, je tu novinka přímo pro Vás. Celoroční cestovní pojištění MultiPack stačí podepsat jednou a pak hurá k moři nebo do Alp. A vezměte s sebou celou rodinu.

Na západ od našich hranic velice oblíbené celoroční cestovní pojištění si teď razí cestu i k nám. Vyplatí se totiž už při druhé cestě do zahraničí a platí 365 dní. „Uzavřete smlouvu a pak už jen cestujete. V zimě do Rakouska na hory, v létě k moři, mezitím může manžel absolvovat zahraničí služební cestu, manželka nákupy v Německu, děti navštívit babičku na Slovensku a všichni členové rodiny mají všude velmi komplexní pojištění,“ popisuje obchodní a marketingový ředitel Evropské Cestovní Pojišťovny Ondřej Rušikvas.

Kromě léčebných výloh totiž celoroční cestovní pojištění zahrnuje také například storno. A to nejen v případě zrušení celého zájezdu, ale i jednotlivých služeb jako je ubytování či letenky. Vítají to hlavně rodiny s menšími dětmi. „ U dětí bohužel nikdy nevíte, co kde chytí a cestovat s nimi v horečkách k moři bych si netroufla. Celoroční pojištění na cesty kryje všechno, co potřebujeme, a nemusíme se bát, že když děti onemocní, přijdeme nejen o dovolenou, ale i o peníze,“ chválí nové rodinné pojištění matka dvou dětí Jana Sedláčková.

Nespornou výhodu je, že v rámci rodinného tarifu Evropská Cestovní Pojišťovna kryje i děti až do 18 ti let, nikoliv do 15 ti, jak je u některých pojišťoven běžné. „Naše cestovní kancelář toto pojištění svým klientům jednoznačně doporučuje. Šetří jim starosti, čas a hlavně peníze,“ říká mluvčí CK Fischer Dan Plovajko. Až pětičlenná rodina zaplatí za celoroční cestovní pojištění s platností po celé Evropě necelé tři tisíce, pokud by chtěli vyrazit do exotičtějších zemí, je pojištění o tisícovku dražší. Počet cest je neomezený a jednotlivé pobyty mohou trvat až 30 dní. Řada lidí ovšem spoléhá na to, že jsou pojištěni v rámci běžného zdravotního pojištění nebo dostlali cestovní pojištění ke své platební kartě. Pojišťovny ale varují, že je to omyl. Tato pojištění mají často nedostatečné krytí a účet za léčení vás tak může nemile překvapit. Více informací na www.evropska.cz/multipack

Doporučujeme

Články odjinud