Nejlepší módní doplněk? Nový milenec!

Nejlepší módní doplněk? Nový milenec!

V souboji o pozornost médií už nestačí značková róba z dílny věhlasného módního návrháře. Tajnou zbraní celebrit se stává veřejné představení nové lásky v roli žhavého módního doplňku.

Na charitativním galavečeru Carousel of Hope v Los Angeles na sebe nedávno strhla veškerou pozornost americká herečka Halle Berry (44). A nebylo to kvůli rudým šatům Yves Saint Laurent, které těsně přiléhaly k její souměrné postavě. Ani kvůli diamantovým náušnicím značky Penny Preville. K většímu zájmu média nepřinutila ani Jennifer Lopez v poloprůsvitných šatech, v nichž dokonale vyniklo její proslulé pozadí.
Magnetem pro televizní kamery a objektivy fotoaparátů se stal francouzský herec Oliver Martinez (44), čerstvý přítel Halle Berry. Hvězdný pár svou lásku doposud tajně prožíval v kavárnách na romantických pařížských boulevardech, či při procházkách mondénními uličkami Londýna, a svůj vztah před médii nekomentoval. Veřejně se ke své lásce přiznali po několika měsících zamilovanosti a velmi stylově - na červeném koberci před hollywoodskými studii. Halle se s Oliverem setkala letos v létě v Jihoafrické republice při natáčení společného filmu Dark Tide. Pozorní spolupracovníci z natáčecího štábu informovali média, že mezi oběma hvězdami začaly již při prvním setkání sršet jiskry.

Slabost pro krásné muže

Halle Berry se letos na jaře rozešla s Gabrielem Aubrym, o deset let mladším kanadským modelem. Z jejich svazku se narodila dcera Nahla, které byly nedávno dva roky. Mohlo by se zdát, že Halle se rozhodla nahradit bývalého milence jeho klonem. Gabriel a Oliver mají totiž shodné rysy ve tváři i podobně ztepilou postavu. Halle není první slavná žena, která zahořela láskou pro francouzského „beau.“ Bývalými Oliverovými partnerkami byly Kylie Minogue, Mira Sorvino či Juliette Binoche. Halle Berry nová láska velmi svědčí, americké noviny se předhánějí v komplimentech lichotících její kráse a zároveň uzavírají sázky na to, jak dlouho nová americko-francouzská láska vydrží.





ČTĚTE TAKÉ:
Jak je to s mýty a pověrami o uších?







STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU


Doporučujeme

Články odjinud