Nejlepší pozice, když mu to chcete udělat pusou: Takhle si orální sex užijete i vy!

Nejlepší pozice, když mu to chcete udělat pusou: Takhle si orální sex užijete i vy!

Muži milují orální sex, o tom není pochyb. Nikde ale není psáno, že tato aktivita musí být jednostranná. Samozřejmě, proč mu někdy nedopřát požitek z toho, že opravdu nemusí nic dělat. Ale pokud si při tom chcete užít i vy, není problém, stačí zkusit tyto polohy.

Klasická 69

Klasikou nikdy nemůžete nic zkazit, to znamená, že ani polohou nazývanou 69. Zatímco partner leží na zádech, vy si nad ním klekněte na všechny čtyři a rozkročte se tak, aby měl vaše intimní partie přímo nad obličejem. Zatímco vy mu budete poskytovat orální sex, kdy budete moct využít i ruce, může on na druhé straně udělat to samé pro vás.

Pokračování 2 / 5

Z boku na bok

Jestli vám vyhovuje poloha 69, ale chcete si ji nějak osvěžit, zkuste to samé na boku. Dopřejete si tak změnu od klasiky, navíc pro vás tato pozice pravděpodobně bude i pohodlnější. Stačí, abyste si oba lehli na bok tak, abyste měli navzájem intimní partie přímo před obličejem. Pak se oba můžete pustit „do práce“ a zkoušet, kdo koho vzruší víc.

Pokračování 3 / 5

Hračka pomůže

Tentokrát bude vše na vás, ale nebojte, přijdete si na své. Nechte partnera, aby se posadil na kraj postele a rukama se zapřel za zády. Vy si pohodlně klekněte s polštářky pod koleny tak, abyste měla jeho klín v úrovni obličeje. Začněte ho dráždit ústy, na pomoc můžete použít jednu ruku. Tu druhou si šetřete pro sebe, vezměte si vibrátor určený na klitoris a přitiskněte si jej na intimní partie. Tak můžete regulovat i to, že budete mít orgasmus ve stejnou chvíli jako váš partner!

Pokračování 4 / 5

Využijte jeho nohu

Nechte partnera ležet na zádech a vy se posuňte směrem dolů tak, abyste měla hlavu v úrovni jeho penisu. Požádejte ho, aby lehce pokrčil jednu nohu a dostaňte ji mezi své nohy. Zatímco ho budete uspokojovat pomocí rtů i rukou, můžete se třít o jeho stehno a dráždit tak svůj klitoris. Doporučujeme použít lubrikační gel, který tento pohyb usnadní, a vy lehčeji docílíte orgasmu.

Pokračování 5 / 5

Hlavou dolů

Tato poloha je určena především pro zkušené a pokročilé. Pokud ovládáte techniku deep throat neboli hluboké hrdlo, kdy vám nevadí, pokud partner zasune penis hluboko do hrdla, pak vám tato pozice pravděpodobně nebude činit problémy. Stačí, abyste se na posteli položila na záda a hlavu lehce spustila přes okraj. Partner k vám přistoupí tak, aby jeho penis byl ve výši vašich úst. Zatímco vy ho budete dráždit nejen ústy, ale i rukama, on se může lehce nahnout a oběma rukama se věnovat vašemu klínu.

Doporučujeme

Články odjinud