Naučte se jíst zdravé rybí maso, ať už v odlehčené podobě na fenyklu a grapefruitu, nebo v podobě smažené klasiky fish & chips, která je jako stvořená k nedělnímu obědu.
Smažený losos na salátu
Lososa vybírejte pečlivě, protože není žádným tajemstvím, že kvalitní maso je základ úspěchu. Podávejte společně se zdravým zeleným salátkem z kedlubny, řeřichy, okurky a rukoly. Recept na smaženého lososa na salátku najdete zde
Tip na video: tady najdete další rybí recepty:
Fish & chips
Smažené fish & chips jako vyprošťovák i jako oběd pro celou rodinu. Nejlépe chutná z tresky a smažených brambor. Recept na fish & chips najdete zde
Grilovaná ryba s rebarborovým želé
Neobvyklá kombinace rebarborového želé s fazolemi a pancettou. Rybu vybírejte dle vlastní chuti a před grilováním nezapomeňte pořádně promasírovat olivovým olejem. Recept na grilovanou rybu s rebarborovým želé najdete zde
Ryba na fenyklu a grapefruitu
Fenykl se dostává do popředí a získává si pomalu, ale jistě čestné místo na našich stolech. A není se čemu divit, ve společnosti bělomasé ryby a grapefruitu chutná přímo božsky. Recept na rybu na fenyklu a grapefruitu najdete zde
Křupavá ryba s kedlubnou a petrželkovým pyré
Recept od bavorského šéfkuchaře Alfonse Schuhbecka, který zvládne každý. Pochutnejte si na rybě dle vlastního výběru s kedlubnou a petrželkovým pyré. Recept na křupavou rybu s kedlubnou a petrželkovým pyré najdete zde