Nejlepší Štědrý den? Na sjezdovce, radí Janek Ledecký

Nejlepší Štědrý den? Na sjezdovce, radí Janek Ledecký

Zpěvák Janek Ledecký (47) už má jasno, jak letos stráví Štědrý den. Stejně jako v loňském roce se chystá do Špindlerova Mlýna lyžovat.

"Posledních dvanáct let tam trávím tento den vždycky. Podle dlouhodobých předpovědí by v Krkonoších i letos měl být sníh, takže na hory určitě zamíříme znovu," svěřuje se Korzu Janek, který rád lyžuje a využije prý této možnosti i letos.

"Nejlepší Štědrý den je pro mě na sjezdovce. Po vydatném lyžování přijdu domu a uděláme si s rodinou hezký večer. Není nic krásnějšího," říká zpěvák.

Podobně se prý zařídí i na silvestra. "I silvestra plánuji na horách. Je to největší romantika, jaká může být, trávit ho na sněhu. I když na silvestra je dobré trochu přibrzdit s alkoholem, protože pak jsou na Nový rok sjezdovky úplně vymetené. Není tam fakt ani noha," říká se smíchem.

A co si Janek letos přeje pod stromeček? Že by nové lyže? "Musím říct, že pro mě je fakt těžké říct, co bych si přál. Všem vždycky radím - zapojte fantazii. Jestli mě dokážete překvapit, tak to bude ten největší dárek," prozrazuje Ledecký.  

Doporučujeme

Články odjinud