Nejlevnější vstupenky na Sensation a Pleasure Island do konce března!

Nejlevnější vstupenky na Sensation a Pleasure Island do konce března!

Do konce března, tzn. středy tohoto týdne máte poslední šanci k zakoupení nejlevnějších vstupenek na dva svátky taneční hudby, které nás v následujících čtyřech měsících čekají – Sensation a Pleasure Island.

Tím prvním je Sensation, na kterou je momentálně možné zakoupit vstupenky za cenu 1590 Kč, a jejichž cena se 1. dubna zvýší na konečných 1690 korun. Vstupenky jsou v prodeji v síti www.sazkaticket.cz.

V prodeji jsou stále také VIP a Golden vstupenky. Sensation proběhne přesně za 2 měsíce, tedy 29. května v pražské O2 areně. Spektakulární show Wicked Wonderland doplní světové Djské hvězdy, jejichž jména budou zveřejněna během několika dní.

Letní taneční událostí číslo jedna bude bezesporu první domácí ročník festivalu Pleasure Island, který na 7 scénách představí více než 60 zahraničních a domácích hvězd elektronické hudby. To vše se odehraje v sobotu, 24. července v prostorách Festivalparku v Hradci Králové.

Vstupenky na Pleasure Island jsou nyní v prodeji za 890 Kč, a od 2. dubna se cena zvýší na 990 Kč. Tato cena se pak bude každý měsíc zvyšovat až na konečných 1390 Kč na místě. Vstupenky na festival jsou v prodeji pouze v síti www.ticketpro.cz.

Více informací o blížících se akcích United Music najdete na adrese www.unitedmusic.cz

Doporučujeme

Články odjinud