Nejlevnější zdroj vitamínu C? Kysané zelí. Zkuste recepty na lasagne či placky

2 komentáře

Elynor
14. listopadu 2018 • 20:46

Kysané zelí, pokud bude dle prvního receptu při 180 stupních hodinu dušeno a karamelizováno, stane se beztvarou odpornou hmotou bez chuti a zápachu, a zejména v něm nebude ale vůbec nic zdravého a přínosného pro organismus lidský. Kysané zelí zůstane zdravé jen tehdy, je-li konzumováno bez tepelné úpravy. Zelňačka například je strašně dobrá a taky ji mám ráda, ale nebudu si nalhávat, že je zdravá. K dalším receptům jsem radši ani neklikala. ]:-D

Anonymizovaný
14. listopadu 2018 • 19:53

Kysané zelí prodávané v obchodech žádný vitamín C nemá a když tak minimálně ,viz testy zelí na netu ...jó bejvávalo dobře .....

Doporučujeme

Články odjinud