Nejsem těhotná, ale jsem naštvaná, vzkázala Jennifer Aniston médiím | Zdroj: Falcon

Zdroj: Falcon

Nejsem těhotná, ale jsem naštvaná, vzkázala Jennifer Aniston médiím

Herečka Jennifer Aniston už odmítá snášet neustálé spekulace o jejím stavu a potkávat na každém kroku otravné paparazzi. Rozhodla se proto napsat otevřený dopis, ve kterém vysvětluje, jak je to s jejím údajným těhotenstvím.

Nejsem těhotná, jsem ale pořádně naštvaná na bulvární média, která pořád zkoumají naše těla ve jménu „žurnalistiky“. Každý den mě a manžela na každém kroku pronásledují agresivní fotografové, sotva vyjdeme z domu. Jde jim o to vyfotit cokoliv i za cenu toho, že ohrozí ostatní lidi okolo jen za účelem získání lepší fotky,“ rozčiluje se Aniston v dopise.

Herečka poukazuje také na to, že se jí nelíbí, jak dnešní společnost nahlíží na ženy. Podle jejích slov se kvalita žen dnes měří hloupými standarty krásy a celebrity jsou posuzovány pouze podle fyzické krásy. Vadí jí také, že společnost definuje ženy na základě mateřského statutu a že média neustále řeší, zda je či není těhotná a poukazuje na neúplnost nebo neštěstí, že tomu tak stále není. „My jsme kompletní, ať už jsme nebo nejsme s partnerem, Ať máme nebo nemáme dítě. My určujeme, co je krásné, když se podíváme na svoje tělo,“ dodala představitelka Rachel z kultovního seriálu Přátelé.

Celá kauza nabyla obřích rozměrů před několika dny, kdy fotografové herečku zachytili v plavkách na pláži s vypouklým bříškem. Okamžitě se strhly spekulace o jejím údajném těhotenství, skutečnost však byla mnohem jednodušší – herečka se prostě přejedla burgeru. „Nechci se snažit o mateřství jen proto, abych podle médií nebyla neúplná, ani se nebudu nutit do pocitu méněcennosti jen proto, že moje tělo prochází změnami,“ napsala Aniston na závěr.

Klepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud