11
Fotogalerie

Nejtlustší modelka na světě: Natalie má 152 kilo a cítí se skvěle. Může za to láska?

Třicetiletá Natalie nejdříve své obézní tělo nenáviděla. Pak se setkala se svým současným manželem Liamem, který je z její postavy unešený. Natalie se nyní díky němu cítí velmi sexy a své křivky vystavuje na vlastních webových stránkách.

Pokud máte mindráky ze svých kil navíc, inspirací vám může být příběh Natalie Werrettová z britského Norfolku. Ta má totiž i přes svou extrémně obézní postavou veliké sebevědomí. Cítí se sexy a přivydělává si jako modelka.

Nebylo tomu ale tak vždy. Do svých jednadvaceti let své tělo nenáviděla. A ve škole zažívala peklo. Spolužáci ji šikanovali, protože se nevešla do uniformy. A i když zkoušela všemožné diety, žádná nebyla dost účinná. Zamindrákovaná a nešťastná tloustla pořád víc. Pak ale přišlo osudové setkání Liamem.

"Zamiloval jsem se do Natalie na první pohled. Je nádherná," říká přesvědčivě Liam, dnes už její manžel. Spolu už vychovávají sedmiletou dceru Megan.

„Můj manžel mě miluje přesně takovou, jaká jsem a pomohl zpět vybudovat sebevědomí. Jsem šťastná,“ svěřuje se Natalie.

Jako důkaz toho, že se nestydí a je na své obří křivky pyšná, fotí s manželem "sexy" fotky, které pak vystavuje hrdě na vlastních internetových stránkách. Natalie na nich pózuje nejčastěji ve spodním prádle či v plavkách... Je to možná k nevíře, ale Natalie si opravdu našla další obdivovatele.

Co na to říkáte? Připadá vám Natalie opravdu sexy?

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud