Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde | Foto: iStock

Foto: iStock

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Také máte kolem sebe lidi, kterým jde všechno, na co sáhnou? A když se jim něco nepovede, nebo udělají chybu, tak jim to prochází? Nejspíš patří k těmto znamením, která to mají zkrátka shůry dáno.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani se nebojí riskovat, protože věří, že je štěstí na jejich straně. A když se dočkají neúspěchu, zkouší to znovu a znovu tak dlouho, dokud nakonec neuspějí. Jejich tvrdohlavost se jim většinou vyplácí, a proto nakonec za svou snahu sklidí ovoce. Navenek se proto všem může zdát, že Berani jsou klikaři, ale všechno si ve skutečnosti poctivě zasloužili.

Co vás v lásce čeká v roce 2023? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 6

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům vládne planeta Merkur, která z nich dělá mistry v komunikaci. Jsou charismatičtí a dokážou vás přimět, abyste si mysleli, jak jsou dobří, ale ve skutečnosti jde o iluzi. Je pro ně velmi důležité, co si o nich ostatní myslí, a udělají pro to cokoli. Nabudete tak snadno dojmu, že jim všechno prochází, i když tomu tak ve skutečnosti úplně není. To ale neznamená, že by nebyli skutečně úspěšní. Díky skvělým komunikačním dovednostem se dostanou k zajímavým příležitostem ve správný čas, a to je jejich klíčem ke štěstí. Bohužel si to mnohdy pokazí svou náladovostí.

Pokračování 3 / 6

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou okouzlující a dokážou všechny okolo přesvědčit o své dokonalosti. Jejich sebevědomí je klíčem ke šťastnému životu. Nebojí se podnikat odvážné kroky, do kterých jsou ochotni vložit spoustu energie, kterou oplývají. Dokážou využít svůj talent na maximum a ostatní jim závidí, jak jsou dobří v tom, co dělají. Snadno uspějí a dopomáhá jim k tomu silné charisma, díky kterému všechny okouzlí. Jejich výhodou je také vůdčí schopnost.

Pokračování 4 / 6

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy přemýšlí pozitivně, a to je jejich obrovská výhoda. Když se jim děje něco zlého, dobře vědí, že se vše brzy v dobré obrátí. Na všem se snaží najít i něco hezkého. Vládne jim Venuše, která jim dává do vínku talent komunikace a dosahovat svého. Vysoko šplhají díky jiným lidem a dobrým vztahům, které jsou pro ně důležité. Z přátelství umí těžit, ale neznamená to, že by druhé využívaly.

Pokračování 5 / 6

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Patří jednoznačně mezi největší štístka zvěrokruhu. Střelci jsou pod nadvládou Jupiteru, planety štěstí, hojnosti a moci. Na to, jak jsou lehkomyslní, tak jim všechno dost prochází. Bezstarostně proplouvají životem a riskem většinou získají. Ve společnosti bývají oblíbení pro svou přátelskou povahu a pro opačné pohlaví bývají velmi přitažliví. Střelci jsou velmi optimističtí a věří, že získají vše, po čem touží, a proto toho také obvykle dosáhnou.

Pokračování 6 / 6

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Mezi šťastná znamení patří i Kozorozi, kteří k tomu ale nepřišli jen tak náhodou. Štěstí dosahují jen díky tomu, že nad svým osudem přebírají plnou kontrolu. Platí pro ně pořekadlo: „Každý svého štěstí strůjce“. A toho se drží. Jsou velmi vytrvalí a nevzdávají se bez boje. Stejně jako Beranům jim pak jejich vlastní úsilí přináší úspěch a nečekají přitom na šťastné náhody. Jdou rovnou na jistotu a většinou se jim to vyplácí. Díky takovému přístupu k životu jim chodí zajímavé pracovní nabídky a přátelství nebo milostné vztahy k nim přijdou už tak nějak přirozeně.

Doporučujeme

Články odjinud