5
Fotogalerie

Největší módní propadáky na Oscarech 2011: Nicole Kidman a Cate Blanchett!

Christian Dior nutně potřebuje po zatčení návrháře Johna Galliana (50), k němuž došlo minulý týden, pozitivní publicitu. Šaty, do nichž se oblékla Nicole Kidman (43), to však u kritiků rozhodně nevyhrály. Naopak, byl to propadák.

Na legendární módní dům Dior se v poslední době lepí smůla: hlavní návrhář John Galliano byl minulý týden zatčen poté, co předvedl antisemitskou tirádu a hrubě urazil váženou historičku umění Geraldine Bloch.

Byl dočasně "uvolněn z funkce", což však ohrožuje osud jeho podzimní kolekce.

Nicole Kidman se přesto rozhodla Diora podpořit.

Nicole Kidman:

Ale volba jejích stylistů nebyla šťastná. Bohužel to vypadalo, že bílé šaty s orientálním nádechem si oblékly herečku jako módní doplněk, a ne naopak, jak by to mělo být.

Barva byla příliš svatební a výšivky vypadaly zastarale. Kidman měla sice pěkný make-up a zdá se, že užívá méně botoxu, ale účes byl naprosto špatně. Jak podotýká list Daily Mail, k formálním šatům se culík nehodí.

Ani Cate Blanchett (41) to u módní policie nevyhrála. Také se rozhodla pro zavedenou značku, konkrétně Givenchyho, ale levandulová a žlutá barva příliš neladila. Podivný vršek šatů vypadal spíš jako bryndák než cokoliv jiného. Celkový dojem: Kuchyňská zástěra v bizarních barvách.

Cate Blanchett s Coleen Atwood:

Další překvapivý propadák si na sebe oblékla Michelle Williams (30). Karl Lagerfeld sice málokdy šlápne vedle, ale šaty v barvě šedobéžové rozhodně moc lichotivé nebyly.

Ani šaty Melissy Leo (50) nijak neoslnily. V poměrně tuhé krajce vypadala spíše jako by byla ovinutá balícím papírem.

Melissa Leo:

Helena Bonham Carter (44) udělala dobře, když se rozhodla zůstat věrná svým výstředním kreacím.

Tentokrát si oblékla černé šaty od návrhářky Colleen Atwood, k podvazku připevnila britskou vlajku a vše doplnila malými černými brýlemi. Možná je to trik, který odkoukala od Johnnyho Deppa.

Hlavním výhercem letošních Oscarů byl podle očekávání film Králova řeč. Získal čtyři Oscary a jeho hlavní hvězda, Colin Firth (50), získal ocenění za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli.

Cenu za nejlepší ženský herecký výkon si odnesla těhotná Natalie Portman (30), hvězda filmu Černá labuť. Film The Fighter dal příležitost hercům ve vedlejších rolích: Oscara za vedlejší ženskou roli získala Melissa Leo a Oscara za vedlejší mužskou roli vousatý Christian Bale (37).

Video, kde jsou k vidění outfity hvězd:

ČTĚTE TAKÉ:
Návrat anorexie? Proboha, jen to ne!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud