Jitka Čvančarová Foto: Profimedia

Jitka Čvančarová Foto: Profimedia

Jitka Čvančarová Foto: Profimedia
Ewa Farna Foto: Profimedia
Ewa Farna Foto: Profimedia
Alena Mihulová Foto: Profimedia
11
Fotogalerie

Největší módní trapasy ve Varech: Kdo letos zvolil nevkusné modely?

Po loňské pauze způsobené covidovou pandemií se letos opět koná Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary. Právě jeho 55. ročník je důvodem, aby se podstatná část Prahy na několik dní přestěhovala do lázeňského města a celebrity zde předvedly své krásné i méně povedené outfity. Komu se to letos zatím příliš nepovedlo?

Jitka Čvančarová

Ani herečka Jitka Čvančarová se za své bujné křivky nestydí, bohužel dobrý vkus jí většinou chybí, alespoň co se oblékání týče. Nejvýrazněji na sebe upozornila před čtyřmi lety právě v Karlových Varech, kdy zvolila vínové saténové šaty s výstřihem tak odvážným, že přehlušil veškeré dění na festivalu. Letos tomu je dost podobně. Tentokrát se na červeném koberci objevila v obří blankytně modré róbě z dílny slovenského návrháře Borise Hanečky a opět byla nepřehlédnutelná, a to nejen díky bujnému dekoltu. Šaty, jejichž látka okamžitě působila zmačkaně, se totiž staly terčem mnoha internetových vtípků. Mnozí je přirovnávali ke stanové plachtě a samotnou herečku k pohádkové Droběně z filmu Tři oříšky pro Popelku. Jedno ale nelze Čvančarové upřít – dokázala zastínit i přítomnost mezinárodní herecké hvězdy Michaela Caina.

Co prozradila Jitka Čvančarová? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Ewa Farna

Zpěvačka Ewa Farna sice nedisponuje mírami, které dnešní společnost považuje za ideální, mladá maminka ale kila navíc rozhodně neřeší. Naopak, nedávno na toto téma natočila skladbu Těla, která se i díky klipu stala mimořádně úspěšnou. I tak by však Ewa potřebovala změnit stylistu, protože model, který vynesla na svoje vystoupení v rámci filmového festivalu v Karlových Varech, se opět nepovedl. Neforemný černý pytel evokující oversized sako měl vespod bílou košili s límečkem a na pravé ruce postrádal rukáv. Střih byl neforemný, a pokud jím Ewa chtěla zakrýt nedostatky postavy, moc si nepomohla, v modelu působila mohutněji než ve skutečnosti.

Pokračování 3 / 5

Alena Mihulová

Herečka Alena Mihulová je pravidelnou návštěvnicí karlovarského filmového festivalu, proto nemohla chybět ani letos. Podle svých slov si běžně nechává šít šaty na míru, letos to ale údajně nestihla. A tak se domluvila se slovenskou návrhářkou Vandou Jandou, aby jí přešila model podle svého vlastního návrhu, který sama před časem vynesla do společnosti. Úprava šatů se ale zřejmě příliš nepovedla, protože bledě růžová korzetová róba s podivnými aplikacemi herečce vůbec neseděla. Jednoduše řečeno, působila v nich jako oškubaná labuť a situaci nezachránily ani šperky nebo psaníčko dokonale sladěné s lodičkami.

Pokračování 4 / 5

Alena Doláková

Mladá herečka Alena Doláková dokázala šlápnout vedle hned dvakrát. Zatímco na červený koberec při slavnostním zahájení oblékla krásnou černou krajkovou róbu, na party UniCredit Bank se ukázala v čemsi, co připomínalo červený kondom. Střih šatů byl sice zajímavý, nevhodná délka sukně i rukávů ale způsobila, že herečka v šatech vypadala zapadle. Materiál pak byl úplný omyl. Dalším módním faux pas mladé zrzky pak byla účast na BigBoard party. Tato akce sice nevyžadovala velkou večerní, přesto však otřepané džíny neforemného střihu, tenisky Converse a bunda s potiskem časopisu Hustler, jenž kolidoval s potiskem trička i vzorovanou kabelkou, byly velkým šlápnutím vedle.

Pokračování 5 / 5

Barbora Mottlová

Sexbomba Barbora Mottlová si návštěvu karlovarského filmového festivalu nemohla nechat ujít, podle jejích outfitů to ale vypadalo, že balila dost narychlo. Zatímco na BigBoard party zvolila podivné pyžamo s motivy rozkvetlé louky, k němuž zvolila nehodící se kabelku se zářivě bílými teniskami, a celou parádu završila přehnaným make-upem a žlutými chemlonovými vlnami místo vlasů, na Moët a Chandon party pro změnu oblékla krémové šaty v safari stylu, které vůbec nelichotily jejím vnadám, a jelikož ledvinka jakožto součást šatů zřejmě nestačila, doplnila Barbora model ještě kabelkou. Celý outfit poté završila malým chlupatým psíkem jako doplňkem, což bylo in zhruba tak v dobách největší slávy Paris Hilton. Tak snad příště lépe!

Doporučujeme

Články odjinud