Největší sportovní veletrh již v sobotu

Největší sportovní veletrh již v sobotu

V pátek pro obchodníky a v sobotu pro veřejnost otvírá své brány 21. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy. Navštívit jej můžete ve veletržním areále Letňany až do 23.září.

Největší sportovní veletrh již v sobotu

V pátek pro obchodníky a v sobotu pro veřejnost otvírá své brány 21. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy. Navštívit jej můžete ve veletržním areále Letňany až do 23.září, každý den od 9.00 do 18.00. Návštěvu veletrhu můžete spojit i s návštěvou souběžně probíhajícího veletrhu Harmonie, o kterém jsme již psali.

Na veletrhu naleznete tato sportovní odvětví: móda a obuv pro sport a volný čas, zimní sporty, cyklistika, vodní sporty, míčové sporty, jiné sporty na hřištích a v halách, fitness a rehabilitace, sportovní motorismus, sportovní letectví, rybaření, kempink, turistika, horolezectví, sportovní galanterie, zbraně, nože a lovecké vybavení, cestování, hry, zábava, zařízení sportovišň

Vstupné je první den pro obchodníky 120,- Kč a další dny pro veřejnost 60,- Kč, zlevněné 30,-Kč a rodinné  vstupné činní 120,-Kč.

Mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy se uskuteční poprvé v prostorách Pražského veletržního areálu v Letňanech v termínu 21. - 23. září 2001. Záštitu nad veletrhem převzal předseda Českého olympijského výboru a náměstek ministra školství, mládeže a tělovýchovy ČR. Podzimní edice veletrhu se zúčastní více jak 170 vystavovatelů na ploše 5.600 m2.

SPORT PRAGUE bude moci i tentokrát nabídnout možnost osobní konfrontace s nejširším spektrem sportovních potřeb a módy. Mezi nejvýznamnější vystavovatele podzimní edice patří již tradičně vystavovatelé ze sekcí zimních sportů, sportovního oblečení a obuvi, fitness a rehabilitace, turistiky a outdooru a cestovních kanceláří.

Se zimním sortimentem se představí zejména firmy ASPEN SPORT - Head, SPORT KONCEPT - Kneissl, POINTS - Marker, K2, Uvex, PASCO - Dalbello, SPORTEN s novou řadou krátkých carvingových lyží S-Line a Twin Tip. Nabídku snowboardů bude prezentovat firma NIVO SPORT, na jejímž stánku bude též Antonín Číp - mistr ČR ve slalomu na snowbordu a Ladislav Rygl - nejlepší český sdruženář.
Firmy PICCOLLO - Loop, MORAVIA SPORT GROUP - Trespass, APPU SPORT, ALAE LUPULI - Moira, EXE - se sortimentem street wear, MODITALIA PRAHA jsou bezesporu významní dovozci a výrobci sportovního oblečení a obuvi.
Obor fitness a rehabilitace zastupují mimo jiné firma LIFE SPORT - výhradní dovozce posilovacích strojů značky Kettler, TOMIREX, TESÁREK RACING BOATS s kondičními trenažéry značky Concept2, na nichž se pokusí vytvořit nový český rekord na 100.000 m Michal Vabroušek - loňský mistr světa na skifu lehké váhy. Příznivci aerobiku budou moci vybírat z nabídky oblečení firem jako LITEX, TRICO LINE, MIRA, PUPI.
Obchodníci mohou vybírat z nových trendů plážového odívání pro jaro a léto 2002 na stáncích firem DONET s novinkou Sun select úplet, umožňující opalování přes plavky, JAPE SPORT či firmy COLO.
K předním zástupcům společností, které se specializují na odívání a potřeb pro kemping a turistiku na trhu v ČR patří ALPI SPORT, ALPINUS, VAVRYS, CONDOR, KOHLSTROM, LEEDA, PRABOS - dceřiná společnost firmy Svit Zlín, prezentující trekingovou obuv špičkové kvality.
Nabídky cestovních kanceláří bezesporu přivítají návštěvníci, kteří budou mít možnost výběru zimních zájezdů od 17 cestovních kanceláří.

Tradiční součástí veletrhu SPORT PRAGUE je bohatý doprovodný program. Hlavními partnery doprovodného programu jsou Svaz kulturistiky a fitness ČR a Wellness Club - inspirující a motivující lidi ke zdravému životnímu stylu. K vidění budou módní přehlídky, vystoupí profesionální skupiny aerobiku, fitness, kulturistiky, vystoupení žonglérů a zaujme určitě i cyklotrialová show. Na venkovní ploše se uskuteční premiéra v ČR ve speed trialu (2 bikeři spolu závodí vyřazovacím způsobem na 200 m překážkové dráze). Tento závod se jede o price money 15.000,- Kč za účasti české trialové špičky. Dále bude nainstalována lezecká stěna, která bude volně k dispozici návštěvníkům. Rovněž je připravena celá řada soutěží o velice atraktivní ceny.
A protože zkrátka nepřijdou ani sběratelé autogramů, poskytnou je např. Aleš Valenta, Michal Vabroušek, Antonín Klatovský, Ondřej Sosenka, Ladislav Rygl, Filip Ospalý, Vít Chaloupka, Stanislav Henych či ligoví fotbalisté FK Jablonec, dá se říci, že je připravený veletrh, který by měl uspokojit opravdu každ

zdroj: Terinvest.com

Doporučujeme

Články odjinud