Největší zvrhlíci zvěrokruhu: Tato znamení mají zvrácené choutky  | Foto: iStock

Foto: iStock

Největší zvrhlíci zvěrokruhu: Tato znamení mají zvrácené choutky

S některými znameními se v posteli rozhodně nudit nebudete. Pro tyhle konkrétně platí, že v sexu experimentují a můžou vás zaskočit hodně odvážnými návrhy. Swingers party, domácí porno, BDSM nebo žhavé zprávy během dne, i to patří k jejich libůstkám.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani to mají rádi drsně a rozhodně se nečervenají, když o svých divokých představách mluví. Přesně si řeknou, co chtějí, a nic pro ně není tabu. V posteli rádi experimentují a mají sklony k BDSM praktikám, kdy jsou oni těmi dominantními. Nejradši mají pozici zezadu nebo anální sex. Nebrání se ale i nejrůznějším praktikám, které navrhnete.

Co vás v lásce čeká v roce 2023? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 6

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Jsou vášniví a rádi v sexu experimentují. Nemají ani problém s otevřeným vztahem, protože upřednostňují víc sexuálních partnerů či partnerek. V ložnici s nimi není nikdy nuda. Jednou se spokojí s romantickým milováním, ale vzápětí si klidně střihnou pořádně vášnivou soulož nebo rychlovku někde na toaletách. Příležitostnému sexu se také většinou nebrání.

 

Pokračování 3 / 6

Lev (23. 7. – 22. 8.)

I v sexu jsou Lvi velmi sebestřední. Očekávejte proto od nich návrhy na sex na veřejnosti, trojku nebo rovnou na swingers party. Také se při tom rádi pozorují. Nejvíc si tak užijí rozkoš před zrcadlem nebo si vše natočí na kameru a pak si akci pouštějí místo porna. Od vás přitom budou požadovat, abyste se do experimentů ochotně zapojovala.

 

Pokračování 4 / 6

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Muži i ženy v tomto znamení patří k nejvášnivějším. Sex je pro ně alfa a omega a myslí na něj od rána do večera. Provokovat vás tak budou erotickými zprávami a bude jim úplně jedno, že máte zrovna důležitou pracovní schůzku. Také milují, když mají vše pod kontrolou. Proto většinou volí polohy, při kterých jsou nahoře.

 

Pokračování 5 / 6

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci patří k největším experimentátorům. V sexu rádi zkoušejí stále nové pozice i praktiky, kterými posouvají své hranice. Nesnášejí nudu, a proto od nich očekávejte návrhy na erotické hrátky v přírodě nebo na neobvyklých místech. O sexu i svých potřebách mluví tak, jako by šlo o nákup v supermarketu, a tabu pro ně nejsou ani největší zvrhlosti.

 

Pokračování 6 / 6

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou velmi vášniví a v posteli mají výdrž. Dávají přednost kvalitě před kvantitou a mají velkou erotickou představivost. V jejich fantazii figuruje víc partnerů a v hlavě si přehrávají různé scénáře. Navzdory tomu, jak jsou jejich představy divoké, ale nakonec dávají přednost pohodlí a spokojí se souloží v posteli.

 

Doporučujeme

Články odjinud