Nejvtipnější české reklamy. Budete se za břicho popadat!

Nejvtipnější české reklamy. Budete se za břicho popadat!

Reklamy v televizi či na internetu nás většinou obtěžují, snažíme se je co nejrychleji vypnout nebo přepnout. Někdy se ovšem objeví reklama, která je natolik vtipná, že se stane kultem, hlášky z ní pak slyšíte všude. 5 TOP nejzábavnějších si nyní připomeňte.

Kofola 2006: „Hele Naďa…Tučková“

Trapas vždycky pobaví. Tato reklama na Kofolu se stala hitem léta 2006 a byla vyhlášena nejzdařilejší reklamou roku.

Antirezin 2010: „Jaroslave, pročs to nenatřel modrou?“

Tato reklama vyvolala rozporuplné reakce. Jedni ji obdivovali, druzí na ni nadávali. Nakonec ji Rada pro rozhlasové a televizní vysílání nařídila stáhnout, protože ji označila jako nemravnou.

Centrum 2012: „Bobika“

Kultovní reklama z roku 2012. „Bobika“ byla tak dobrá, že dokonce zastínila samotnou značku, kterou měla propagovat. Všichni znali „Bobika“, ale nikdo nevěděl, na co vlastně reklama je.

T-Mobile 2013: „Tydýt“ v posilovně

Série reklamních spotů s Vojtou Kotkem a Lukášem Pavláskem se objevovala v televizi v průběhu roku 2013 a byla jednou z nejzdařilejších reklamních kampaní vůbec. Nesourodou dvojici hezoun + Tydýt nahradil v další sérii herec Ivan Trojan.

T-Mobile 2014: Polský šmelinář

Přestože tento reklamní kousek se mimořádně povedl, v televizi ani na internetu se reklama příliš neohřála. Po stížnosti polského velvyslanectví se společnost T-Mobile rozhodla reklamu stáhnout.

Doporučujeme

Články odjinud