Nejzajímavější novinky pro váš krásnější život

Nejzajímavější novinky pro váš krásnější život

Naše kosmetické tipy vám poradí co pomáhá na vrásky, jak správně vybrat make-up, jak vybrat krém "mládí", jaké si vybrat oční stíny i jaký parfém bude letos převažovat.

V zemi fantazie

Ovocně květinová vůně Oriens od značky Van Cleef & Arpels symbolizuje vstup tajuplného světa i do sféry luxusních parfémů. Flakon v podobě luxusního prstenu ozdobeného drahocenným turmalínem symbolizuje kreativitu a ryzí mistrovství, kterými je pověstný klenotnický dům Van Cleef & Arpels.





Noční lifting

Složení Liftactiv Retinol HA noční je inspirováno novou generací injekčních výplní vrásek. Obsahuje trojitou dávku kyseliny hyaluronové. Výsledkem je okamžitý účinek na povrchu pleti, zároveň však působí dlouhodobě a do hloubky a kromě toho dokáže stabilizovat výsledek. Vyhlazení postřehnete už po prvním probuzení.

Precizní práce

Oční stíny Max Effect Dip-In Eye Shadow disponují do dokonalé špičky tvarovaným houbičkovým aplikátorem, díky kterému zvládnete přesně aplikovat sypké pudrové oční stíny v zářivých barvách. Stíny jsou součástí nové kolekce dekorativní kosmetiky Max Colour Effect od Max Factor.



Kód mládí

Dešifrovali ho v L’Oréal Paris a nyní nabízejí stejnojmennou omlazující péči proti vráskám vytvořenou na základě zkoumání rozdílů v regeneraci mezi mladou a zralou pokožkou. Patentovaná složka PRO-Gen zlepšuje schopnost pleti regenerovat se a obnovovat svůj přirozený kód mládí. Po týdnu používání denního krému jsou rysy obličeje odpočaté, pleť rozjasněná a vyhlazená. Vrásky se viditelně redukují.



Pečující make-up

Lehoučká barva a vzácné diamanty obsažené v tekutém make-upu Treatment Fluid Foundation SPF 15 od La Mer okamžitě vyhladí nedostatky a odhalí přirozeně zářivou pleť. V průběhu dne pleť soustavně čerpá výhody výjimečné péče kosmetiky La Mer, která napomáhá jejímu ozdravení. Skvělá součinnost péče a barvy pleť promění.







Foto: Jaroslav Fišer a archiv firem



„Další zajímavé články najdete v aktuálním čísle časopisu Moje psychologie„

Doporučujeme

Články odjinud