Nejznámějším zamilovaným párem jsou manželé Havlovi

19 komentářů

Láďa
3. března • 8:15

Také nemám rád paní Havlovou, dříve Veš krnovou. A na její soukromý život kašlu. Je to věc každého. Jak se zpívá: Jaký si to uděláš, takový to máš. A jestli se staříkem zachází slušně... Kdysi, když VH dosedl na Hrad, cpali mu pro pobavení mnoho různých krasavic a proto nikdo nechápal, že si vybral právě tuto. . . A k těm výplatám: Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Kdo nic nezkazí, bývá pochválen. Kdo je pochválen, bývá povýšen. Kdo je povýšen dostane přidáno a nemusí nic dělat. Kdo nic nedělá... :-D
Dobrý den!

Milly
21. února • 14:40

TAky souhlasím s Lenkou a Taky spokojenou...
Nikdo si už asi nepamatuje, že p. Havlová sedávala v nemocnici u lůžka se zapnutým mobilem, což není zrovna dobré, a taky tam vodila své psy. To bylo ale asi z lásky k manželovi.

Kačka
21. února • 13:15

Souhlasím s Lenkou a Taky spokojenou. Nevím, co ještě víc k tomu dodat, ale kdybych byla v kůži pí.Havlové a měla tolik prostředků a času, tak bych taky seděla u manžela klidně týdny. Jenže, kdo by pak zaplatil nájem, jídlo?

Taky spokojená
21. února • 10:40

Lenko, vzdycky, kdyz si udelám cas a zajdu si na Internet, chci reagovat na nekteré diskuzní príspevky. Ale Ty to vlastne udelás za me...jen jednu pripomínku k Tvému príspevku bych mela: ti pánové, co mají platy nejméne 10tinásobne vyssí nez my ostatní si totiz myslí, ze delájí také 10tinásobne víc a mají tudís i 10tinásobne vetsí zodpovednost. Ano, MELI BY A MELI BY MÍT. Jenze vsichni vidíme, jak je to skutecne. A taky s tím,bohuzel, nic nenadeláme. Preji Ti hezký víkend.

Lenka
21. února • 7:57

Nevím o tom, že bych ve svém příspěvku kydala na někoho špínu, ani nemám pocit, že bych někomu nepřála štěstí a pohodu. Řekla bych, že právě naopak. Psala jsem především o tom, že každý obyčejný pracující člověk by měl mít také nárok na špičkovou léčbu, aby si mohl také dovolit aspoň jednou za rok hezkou dovolenou a nemusel každý měsíc počítat korunky, které mu zbývají do další výplaty. Aby i naši důchodci mohli za celoživotní práci jezdit po světě a užívat zbytek života. Místo toho naše peníze mizejí neznámo kde, nejsou peníze na zdravotnictví, na dopravu a já nevím na co všechno. Zajímá to ty pány nahoře? Mají pojem o obyčejném životě? Proč by nemohli mít stejnou mzdu, jako 90% pracujících? Určitě by pak měli víc pochopení.

"Taky spokojená"
19. února • 13:35

Milá Spokojená, jsem taky spokojená, nikomu nic nezávidím, ziju si svuj zivot, mám naopak lidi ráda. Ale s Lenkou, Holkou modrookou a Houserem souhlasím. Tato stránka je urcena pro NÁZORY a nikoli pro moralizování a osocování lidí s jiným názorem. At si kazdý vyjádrí ten svuj, máme snad demokracii,ne? A propo: mít tolik casu a penez jako mají "prezidentovi", budu trávit cas nejen u luzka manzela. Je spousta mrnousu, kterí taky v nemocnicích tráví dny, týdny, mesíce....

Terka
19. února • 13:17

taky souhlas s Emilii.."Nechte je zit"..I popularita ma sve "minus". A penize nejsou zarukou stesti a nekdy i zdravi. Zajimave, ze nekdo si vasi chvalu zaslouzi a nekdo ne. nekoho vychvalite-napr. ze kdyz se stala slavna, pekna herecka mamou a nekoho zkritizujete...cim si to zaslouzi? Kazda zena je dobra manzelka a mama, kdyz da svou lasku.

Houser
19. února • 12:54

Spokojená: To jsou jenom zvasty, pani chytra. Jsi psycholog nebo co? To neni o zavisti, to je o tom, co je pi.Havlova zac.

Pindruše
19. února • 11:42

Naprosto souhlasím se "Spokojená" a "Emily"!
Z většiny ostatních komentářů mi je v lepším případě smutno, v horším nanic...

Spokojená
19. února • 10:13

Když vás tak poslouchám,říkám si jak na tom asi musí být lidé kolem mě špatně,když se z nich proudem valí jen závist,vztek a záštˇ...Jak velmi asi musí být nešťastní a nespokojení se svým životem,když nedokáží přát štěstí druhým...
Myslím,že to hodně vypovídá o současném systému i o způsobu života,který vedeme.
Přitom si paradoxně nejvíc ubližují ti nepřející,protože v sobě drží a živí nenávist ke všemu a ke všem...a prostě nemohou být spokojení,protože si to nedovolí.
Co třeba začít vyhledávat důvody pro ocenení a naučit se radovat z toho,čím mě druzí obohatili?
Ručím za to,že se začnete cítit lépe bez ohledu na vnější situaci,i bez ohledu na to zda nějaká herečka "ke štěstí přišla".(Ze srdce vám přeju,aby to potkalo i vás...)

Holka modrooká
18. února • 11:37

Naprosto souhlasím s Lenkou! Muj manzel velmi vázne marodí jiz tri mesíce, cítí se doma hodne osamelý, kdyz denne odjedu v 6.00 do práce a vrátím se i s detmi a nákupy kolem 17.00, ale pro obycejné smrtelníky jiný zivot prece není. Makej, hon se, plat dane (a beda jak ne!). Pouze manzelky úspesne se rozjetých ponikatelu, kterí dokázali vyuzít vcas chaosu doby nebo manzelky politiku si mohou dovolit takový luxus, jakým je péce o manzela. Ale nezávidím jim tu lásku k penezum, pouze ty moznosti vybrat si opravdu dobrého lékare a mít na nej peníze a cas, který manzelovi mohou venovat.

Houser
18. února • 11:32

Ministr: :-))))) Bomba. :-))))

Ministr
18. února • 11:03

Hmm, to je nářez. Sem rád že v dnešní komerční době ještě existuje pravá láska. Taky bych chtěl kouřit 80 denně a pak najít tak skvělou manželku, která by se za moje peníze o mě tak skvěle starala. Až budu ležet na Vyšehradě (možná že jinde protože mě za totáče málo šikanovali) tak mi ani nebude vadit když si z mojí pojistky nechá udělat větší prsa a znova se vdá.
PS: Vláďa IRON Železnej by z toho moh udělat celkem rentabilní Telenovelu - Vaška by mohl hrát třeba Čenský (přecejen je hezčí), Dáša už byla herečkou a parlament by hráli třeba Bambini di Praga.

Lenka
18. února • 7:39

Rovněž jsem zamáčkla slzu v oku. Jak ráda bych seděla u lůžka kohokoliv ze svých blízkých třeba i těch 24 hodin, kdybych ovšem nemusela chodit každý den do práce.Kdo z nás si může dovolit promarodit půl roku? Můžete si vy dovolit světoznámého chirurga, léčit se v Innsbrucku a pak se zotavovat např. v Portugalsku nebo já nevím kde? Jste snad méně kvalitní? Vy si nezasloužíte špičkovou léčbu? Prdlajs. Navíc po tak dlouhé nemoci by se mohlo stát, že zdechnete hlady, protože z nemocenské se toho moc pořídit nedá. Takže se případnou nemoc se snažíte léčit Brufenem, vezmete si dovolenou a holt to nějak přeskáčete. A rekonvalescenci si užijete v práci, protože zaměstnavatelé o takové pracovníky nestojí. To nemám na mysli jen prezidenta, ale třeba i poslance. Je to paráda. Když jsem chtěla objednat syna k zubaři, nechtěl ho vzít, protože syn je u Všeobecné zdr. pojišťovny. Já teda nevím, jak vám, ale mně strhnou ze mzdy sociální a zdravotní a šmytec. Takže já jsem sice zaplatila, ale co je mi to platné, když moje (a vaše) peníze končí někde ve stoupě. A není nikdo, kdo by konečně udělal pořádek. Zkuste přijít do krámu, jestli vám něco prodají, když nezaplatíte. Je to postavené na hlavu. Vy platíte, nevíte co, když se objednáte k lékaři, počkáte si měsíc dva a to můžete být rádi, že vás doktor vezme. Je tu bordel.

Hosuer
17. února • 9:55

Emily: Jdi do haje. Kazdej si muze vyjadrit svuj nazor.

Emily
15. února • 23:51

Lidi,nechte je zit....

Delta
15. února • 20:46

To je clanek jak z Harlekyna,takovy zivot prece neni!!!!!

Marcela
14. února • 23:27

Co je to za nesmysl?! Ta herecka,nebo k....Vsak vite o cem mluvim!

Houser
14. února • 13:10

Jo, je to uplna svetice!

Doporučujeme

Články odjinud