Nemám děti, majetek a rozvádím se. Přesto jsem šťastná! Manžel mi dělal ze života peklo!

8 komentářů

Elynor
21. února • 12:22

No nevím, jestli si paní nějak zvlášť pomohla. Napřed byla hodná holčička a poslouchala tatínka, pak byla hodná manželka a poslouchala manžela, teď je hodná sestra a poslouchá svou sestru a ještě nějakou cizí paní z nemocnice, které jí zase říkají, co by ona měla udělat. Je jen otázkou času, kdy přijde někdo další, kdo jí zase bude říkat, co ona má dělat a ona ho zase bude poslouchat....

j66
19. února • 20:03

„Zpětně si uvědomuji, že jsem se už tehdy nechala lapit do jemných lepkavých sítí; a dojatě jsem přijímala nákladné dary a byla za ně (jako dobře vychovaná holčička) náležitě vděčná a zavázaná"
Tak především bych řekla, že dobře vychovaná holčička ví , že za všechno se platí NENÍ JÍDLO ZDARMA!!!!

j66
19. února • 19:19

Tak zase jedna "chudá dívka, co si na začátku myslela, že přišla ke štěstí" a která nakonec pochopila, že i zlatá klec je pořád klec.

lebahu
19. února • 16:17

To že nemáte děti vidím jako plus, protože tahanice o ně by byla asi nechutná a nechat je u otce (byť třeba na střídavou péči) by bylo asi peklo pro děti, choval by se k nim stejně jako k vám. Gratuluju ke kroku směrem ke svobodě a držím palce do nového života. Určitě na vás někde někdo čeká a i ty děti se dají ještě stihnout.

betateta
19. února • 11:27

Také fandím! Máte to v hlavě srovnané!

Dasa63
19. února • 3:05

Znám několik podobných vztahů a myslím, že jiné východisko, než jste zvolila vy, z nich prostě neexistuje. Škoda těch 10 let. Ale ještě není pozdě, všechno můžete snadno dohnat! Hodně štěstí! :-)

nokyk
17. února • 20:16

Jani ,jste úžasná ,že jste to dokázala!! Moc vám fandím a užívejte si života ! Jiřka

Vendy12
16. února • 20:46

Já jsem měla dvě děti a to je dodnes moje největší bohatství.,plus vnoučata. O to vše se můj "tyran" ochudil sám. Když jednoho dne starší dcera(16), řekla mami, utečem, než tě zabije. bydlela jsem pak u bráchy, do svého domku po rodičích jsem se nedostala dalších 10 let, ale všechno přebolí, i když nezapomenu. Žiju přítomností a budoucností s nynějším "zlatým" manželem, kterého si dovedu vážit a on mě.

Doporučujeme

Články odjinud