Nemáte chuť na sex, i když byste chtěla? Tyto tipy vás pomohou nažhavit | Foto: iStock

Foto: iStock

Nemáte chuť na sex, i když byste chtěla? Tyto tipy vás pomohou nažhavit

Znáte ty chvíle, kdy byste sice sex chtěla, ale vzrušení ne a ne se dostavit? Navnadit se na postelové hrátky je pak o to těžší. Jak si tedy vlnu touhy přivodit kdykoliv a kdekoliv? Máme pro vás hned několik tipů!

Vibrační kalhotky

Že jste o nich nikdy nepřemýšlela? Pak je nejvyšší čas! Vibrační kalhotky seženete v sexshopu a mají v sobě zabudované vibrační zařízení, které vás navnadí na chvíle slasti. Bývají na dálkové ovládání, proto si je zkuste vzít například na večeři s partnerem a ovladač svěřte do jeho rukou. Jeho rozpálí, že vás má ve své moci, vás zase jemné vibrace dokonale vzruší natolik, že nebudete toužit po ničem jiném než běžet domů, strhat z partnera oblečení a nechat ho, ať vás dovede k samotnému vrcholu.

Jaké je tajemství ženské vzrušivosti? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 5

Žhavá sprcha a nahý relax

Žhavá sprcha nemusí znamenat, že si na sebe v parných letních dnech pustíte horkou vodu. Stačí, když zvolíte teplotu, která vám vyhovuje, a během sprchování a nanášení sprchového gelu se hlaďte na místech, kde vás to nejvíc vzrušuje. Po osušení se neoblékejte – dopřejte si naprostou svobodu v tom, že se po bytě či domě budete pohybovat zcela nahá. Vzrušení z laskání ve sprše v kombinaci se vzrušením z vlastní nahoty vás rozhodně navnadí! Rovnou v rouše Evině můžete počkat na partnera, až se vrátí domů. Jakmile vás uvidí ležet nahou na gauči či v posteli, divoký sex je zaručen!

Pokračování 3 / 5

Erotická jóga

Jóga dokáže s naším tělem spoustu neuvěřitelných věcí, tak proč by nás nedokázala navnadit na postelové hrátky? I kdybyste se nepropracovala zrovna k tantrickému cvičení, stačí pár jednoduchých póz, aby se vám rozproudila krev a vaše tělo se probralo. Pro větší účinek zkuste jógu provozovat zcela nahá. Uvidíte, že se budete cítit roztouženěji!

Pokračování 4 / 5

Sexy dýchání

Také obyčejné dýchání vás může dostat do erotické nálady. Udělejte si pohodu, zapalte svíčky, pusťte si příjemnou muziku a nahá si lehněte na postel. Pak se soustřeďte pouze na svůj dech, jako byste chtěla meditovat, a také na své tělo, kterého se můžete jemně dotýkat. Dýchejte zhluboka a zkuste si s dechem hrát – například na pár vteřin zadržet dech před vydechnutím a několikrát to opakovat. Najděte si svůj způsob dýchání, který vám budete nejvíc vyhovovat!

Pokračování 5 / 5

Udělejte si vlastní kompilaci

I když oblíbenost porna roste, ne všechny ženy v něm našly zalíbení. Samozřejmě, pokud to není váš šálek kávy, nikdo vás nebude nutit se na porno koukat. Určitě ale máte oblíbené sexy scény z filmů, které vás spolehlivě vzruší. Pokud jste trochu zručná s počítačem, prostě si sestříhejte vlastní video, kde budou pro vás ty nejvzrušivější erotické scény z filmů, které máte ráda. Pak si jen stačí kompilaci pustit a vzrušení se dostaví hned!

Doporučujeme

Články odjinud