Nemůžu z toho spát, je to nechutné, komentuje útoky bulváru Lucie Bílá

Nemůžu z toho spát, je to nechutné, komentuje útoky bulváru Lucie Bílá

V okurkové sezóně zaplnila Lucie Bílá (44) titulní stránky bulváru. Ten dal prostor k vyprávění údajného bývalého milence a kulisáka o jejich milostných hrátkách. Slavice je příběhem šokována a pobouřena.

"Už čtrnáct dní kvůli nemohu tomu spát," prozradila Lucie Bílá.

"Toho kluka znám z karlínského divadla povrchně a jednou jsem se s ním dala vyfotit. A on toho zneužil, dostal příležitost vydělat si peníze, když odvypráví ty nesmysly," zlobí se Česká slavice, která si vždycky zakládala na tom, jak dobře vychází s médii a je vůči nim vstřícná. Teď zveřejnění nepravdivého příběhu bere jako velký podraz.

"Je to prostě nechutné, co se o mně píše. A to jsou nyní moje prázdniny, které musím takhle prožívat," svěřila se zpěvačka.

Jediné, co jí teď dělá radost, je příprava talentové show Česko Slovensko má talent na Primě, ve které bude porotkyní. "Těším se na ty emoce, které budou úplně jiné než na jevišti, nebo které jsem zažila na koncertech. Samozřejmě že přemýšlím, co budu mít jako porotkyně na sobě, protože v porotě budu jediná žena. Chci začít skromně, ale pak bych to chtěla rozbalit. Takže na finále mi připravuje róbu Liběnka Rochová," dodala Lucie.

ČTĚTE TAKÉ:
Adámková hledala romantického rošťáka, našla fotografa!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud